Borsanın İzmir Çıkarması

Borsanın İzmir Çıkarması

Çanakkale Ticaret Borsasının 70 üyesi İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret AŞ (İZFAŞ) tarafından düzenlenen 7. İzmir Organik Ürünler Fuarı "Ekoloji İzmir" ile 6. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı "Olivtech" fuarını ziyaret ett

Çanakkale Ticaret Borsası tarafından 28 Nisan 2016 tarihinde organize edilen ziyarete Çanakkale ili ve ilçelerinden faaliyet gösteren zeytin, zeytinyağı ve organik ürünler ile ilgili borsa üyeleri ve şirket temsilcilerinden oluşan 70 firma katıldı.

Çanakkale Ticaret Borsası üyeleri 12 il ve 2 ülkeden toplam 254 katılımcının yer aldığı Olivtech fuarında zeytin, zeytinyağı, süt ve süt ürünleri, turşu, zeytinyağlı sabunlar, fidan, tohum, gübre, ambalaj malzemeleri, üretim teknolojileri, saklama üniteleri, zeytin stoklama tankları, cam şişe, mantar, gıda analiz laboratuvarları, laboratuvar analiz cihazları, zeytin işleme makineleri ve ekipmanları, hasat makineleri, sektörel yayınlar, sektörel kuruluşları ziyaret etti.

Sadece organik sertifikalı ürünlerin sergilendiği Ekoloji İzmir´ide ziyaret eden Borsa üyeleri 22 ilden 113 katılımcının yer aldığı Ekoloji fuarında organik gıdanın yanı sıra organik tekstil, kozmetik, oyuncak, kontrol ve sertifikasyon kuruluşları, laboratuvarlar ve sivil toplum kuruluşları gibi farklı sektörlerde sertifikalı üretim firmaları ile görüş alışverişinde bulundu.