Borsadan Antep Çıkarması

Borsadan Antep Çıkarması

Borsa Başkanı Kaya Üzen, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu heyeti ile beraber Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin’i ve Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel’i ziyaret etti.

Ziyaretlerde Çanakkale Heyetinden ÇTB Başkanı Kaya Üzen, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay, Kurul Üyeleri Mücahit Esin, Doğan Deniz ve Zekeriya İşseven yer aldı.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti; “Birliğimiz öncülüğünde sekretaryasını yürüttüğümüz ve çalışmalarını sürdürdüğümüz TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulumuz ile her zaman bir arada olduklarını belirten Başkan Kaya Üzen, 23 Aralık tarihinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde düzenlenecek olan Geleceğin Gücü Girişimciler Forumuna katılmak için Gaziantep’e geldiklerinin altını çizdi.

Üzen, ziyaretlere ilişkin olarak önceki dönem İlimizde Vali Yardımcısı olarak görev yapan şimdi ise Şahinbey Kaymakamı olarak görev yapan Sayın Tahir Şahin’ i ve Şahinbey Belediye Başkan Vekili Sayın Cuma Güzel’i makamlarında ziyaret ettik.

Çanakkale ekonomisi, Gaziantep Şahinbey ekonomisi, sektörlerin durumları üzerine bir sohbet toplantısı gerçekleştirdik.” Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Üzen “Şahinbey için Belediyemiz ve Kaymakamlığımız gerçekten çok başarılı işlere imza atmış. Bu çalışmalarda emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Bundan sonra da Belediye ve Kaymakamlık olarak ortak iştiraklerle güzel projelere imza atacaklarına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Ziyaretlerde İlçede gerçekleştirdikleri hizmetlerden bahseden Kaymakam Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Güzel İlçe hakkında Başkan ve heyetine bilgi vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

Ziyaretler hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.