Borsadan Paydaş Ziyareti

Borsadan Paydaş Ziyareti

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen başkanlığında, Başkan yardımcısı Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Üyesi Birol Çetin, Meclis Başkan Vekili İzzet Arıcı, Meclis Üyesi Ahmet Uzun ve Genel Sekreter Sevcan Elver´den oluşan ÇTB Heyeti, Borsanın Eceabat

Üye odaklı bir yönetim anlayışıyla çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Başkan Üzen, ?2020 yılına girdiğimiz şu günlerde Çanakkale Ticaret Borsasının gelecek vizyonunu oluştururken üyelerimizle beraber Çanakkale´yi kapsayan bir anlayışla konuya yaklaşıyoruz. Bu vizyonu, üyelerimizi dinleyerek, istişare ederek, ortak akılla ve birlikte oluşturmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Eceabat ve Gelibolu´da yer alan sektörde farkındalık yaratan üyelerimizi ziyaret ederek onlarla bir araya geldik. Üyelerimizin hem yeni yıllarını kutladık hem de sektörleri ile ilgili bilgiler alarak Ticaret Borsası olarak yardımcı olabileceğimiz konularda kendileri ile istişarelerde bulunduk? diye konuştu.

Ticaret Borsası Heyeti Eceabat üyelerinden Altınkasap, Kodak Taşımacılık, Mehmet Özbilen, Suvla gibi firmaları Gelibolulu üyelerden Aygül Kemerli, Gelibolu Zaferler çiftliği, Cenk Nakliye, Osman Gülme firmalarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Borsa Heyeti üye ziyaretlerinin dışında Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Sn. İsmail Kaşdemir´i´de makamında ziyaret ederek, Alan Başkanlığının yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili bilgiler aldılar. Gelibolu Tarihi Alanda yapmış oldukları projelerden dolayı Başkan Kaşdemir´e teşekkürlerini ilettiler. Ticaret Borsası ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı olarak ortak yapılacak projeler ile ilgili istişarelerde bulundular.

Borsa Yönetimi ayrıca Kumköy´de önemli bir turizm yatırımı olan Caeli Otel ve Vinero şarap fabrikasını ziyaret ederek sektör ile ilgili bilgiler aldılar.

Ziyaretlerin son durağı Gelibolu TSO Başkanlığı oldu. Başkan Bülent Çetin ve GTSO Yönetimi ile bir araya gelen Çanakkale Ticaret Borsası heyeti Gelibolu markalarının ön plana çıkması, tanıtımlarının gerçekleştirilmesi ile ilgili konularda yapılması gerekenler ile ilgili eylem planı üzerinde durdular.

Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen markalaşmanın öneminden bahsederek Gelibolu´muzda önemli markalarımız var. Gelibolu markalarımızın ihracat potansiyellerinin arttırılması ile ilgili Odamız ve Borsamız olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız dedi. Görüşmede ayrıca Gelibolu MYO´da Gelibolu´nun ihtiyacı olan bölümlerin açılması ile ilgili istişarelerde bulunuldu.