Borsa´dan Karaduman´a Ziyaret

Borsa´dan Karaduman´a Ziyaret

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal ve Genel Sekreter Sevcan Elver Çanakkale Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Faruk Karaduman´ı makamında ziyaret etti.

Karaduman´a, yeni görevinde başarı temennilerinde bulunan Başkan S.Kaya Üzen, ?Sayın Emniyet Müdürümüzün şehrimizin huzur ve güven ortamının korunmasına yönelik çok değerli hizmetlerde bulunacağına yürekten inanıyoruz. Kendisine yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum? dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman´a Çanakkale´nin tarım ve tarıma dayalı sanayisi başta olmak üzere ilin sosyo kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi. Borsa olarak kentin sorunlarına her zaman büyük bir duyarlılık gösterdiklerini ifade ederek Emniyet Müdürlüğümüz ile işbirliğine açık olduğunu belirtti.

Çanakkale İl Emniyet Müdürü Karaduman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Çanakkale Ticaret Borsasının çalışmalarında gerektiğinde her türlü desteği vereceğini ifade etti.