Borsadan Ezine Belediye Başkanı´na Ziyaret

Borsadan Ezine Belediye Başkanı´na Ziyaret

Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkan Yardımcısı C.Cem Demir ve Meclis Üyesi Melih Gündoğdu Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu´nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Öncelikle misafirperliği için Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu´na teşekkür etti. Abdullah Deniz ? 31.08.2016 tarihinde borsamızda Müşterek Meslek komitesi toplantısını gerçekleştirdik. Canlı Hayvanların Toptan Ticareti Meslek komitesi olarak Ezine ilçemize Canlı Hayvan Park Pazar yeri kurulması ile ilgili sektör üyelerimizden talepler aldık. Bu vesile ile bugün siz değerli Belediye Başkanımız ile görüşmek istedik.? dedi.

 

Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ise öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Babaoğlu ?Ezine Belediyesi olarak bu konuda çalışmalar yürütmekteyiz. Ezine Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne yeni binalarını yapmaları için Belediyemize ait yer tahsis ettik. Bunun 1,5-2 dönümünde Tarım İlçe ye kullanım alanı düşünülmekte geri kalan 3-4 dönümünü ise Canlı Hayvan Pazarı olarak düşünmekteyiz. Gerekli bütçenin Belediyemiz tarafından karşılanması planladık ? dedi.