Borsa´da Kriz Eğitimi

Borsa´da Kriz Eğitimi

Çanakkale Ticaret Borsası Meclis üyelerine yönelik olarak Profesyonel Yaşam Koçu Gonca Türk tarafından Kriz Yönetimi, Öfke Kontrolü ve stresle başa çıkma teknikleri eğitimi düzenledi.

Eğitimde; işyerinde Liderlik-yöneticilik, kurumsal kültür ve aidiyet, ekip-takım anlayışını geliştirmek, stres ve kriz yönetimi, kişisel ve kurumsal motivasyon, konularında bilgiler paylaşıldı. Eğitimi değerlendiren Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Salamon Halyo" Çanakkale Ticaret Borsası olarak eğitime önem vermekteyiz. 2016 yılı eğitim planımızda günümüzün önemli sorunları arasında yer alan Yöneticiler için liderlik, kriz yönetimi ve stresle başa çıkma teknikleri ile öfke kontrolünün işletmeler ile çalışanları için ne kadar önemli olduğunu ve çağımız ticaretine ne denli katkı sağladığını göz önünde bulundurarak, bu eğitimi düzenlemiş bulunmaktayız.

Tabi ki bu tür eğitimler tam çözüm veya hayatımızı tamamen şekillendirmeyecek, ancak eğitimler sırasında öğrenilen bir mimik veya bir davranış biçimi bile bakış açımızın değişmesine katkı sağlayacaktır. Bu açıdan biz Çanakkale Ticaret Borsası olarak kişisel gelişime ve üyelerimize katma değer sağlayacak eğitim konularına önem vermekteyiz? dedi.