Borsa Eceabat'lı Üyeleri İle Buluşu

Borsa Eceabat

Çanakkale Ticaret Borsası Üst Yönetimi, üye memnuniyet odaklı çalışmaları kapsamında Eceabat’ta yer alan Borsa üyelerini ziyaret etti.

Üyelerinin memnuniyetini arttırmak, sorun ve talepleri yerinde dinlemek ve üye ilişkilerini güçlendirmek adına yaptıkları ziyaret ile ilgili konuşan Meclis Başkanı Abdullah Deniz,

“Ticaret Borsası olarak her fırsatta üyelerimizi ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor ve çözüm yolları arıyoruz. Borsamız çalışma ve projelerine ilişkin bilgiler veriyoruz.

Başkan Deniz “Ticaret Borsası olarak her zaman üyelerimizin yanında, birlik ve beraberlik içinde olacağını belirterek, üyelerle yakın diyalog içinde olmanın, mesleki ve sektörel sorunların çözümünde önemine dikkat çekti.

Ziyaretler kapsamında üyelerin yanı sıra yapılacak işbirliği konularında görüşmek üzere paydaşlarla da bir araya gelmeye önem verdiklerini belirten Borsa Meclis Başkanı Abdullah Deniz; Gelibolu Tarihi Alan Başkanımız Sn. İsmail Kaşdemir’i makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etme fırsatı bulduk. Alan Başkanlığımızın çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Arıburnu yürüyüş güzergahı ile savaş batıklarının dalış turizmine açılmasına yönelik yapmış olduğu projelerden dolayı kendilerini tebrik ediyoruz. Ulusal tarihimiz ve milli değerlerimiz açısından çok önemli rol oynamış olan Gelibolu Tarihi Yarımadası bölgesinde yapılan çalışmalara Ticaret Borsası olarak her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

Ziyaretlerde üyelerin sektörlerine ilişkin faaliyet konuları, iş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmeler yapılarak sorunların çözümüne yönelik istişarelerde bulunuldu.