Bonkör Dardanel 1-1

Bonkör Dardanel 1-1

Sandıklı deplasmanında 2 puan bırakan kırmızı beyazlar net gol pozisyonları kaçırdığı Çatalca maçında da galip gelemeyerek kendi kesesinden yedi

Spor 3.Lig 3.Grupta zirve mücadelesi veren Çanakkale Dardanel, geçtiğimiz hafta Sandıklı deplasmanında kaybettiği 2 puanın ardından dün de kendi sahasında 3 puan parolası ile hazırlandığı Çatalcaspor maçında rakibi ile yenişemeyerek puan kaybını sürdürdü ve Kastamonuspor´un mağlup olduğu, Niğde Belediyespor´un da 2 puan kaybettiği 17.haftada önemli bir avantajı daha değerlendirememiş oldu.

Taraftarların büyük ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk dakikasında bir şutu üst direkten geri dönen Çanakkale Dardanel, 7.dakikada Özer Kutlu´nun golü ile öne geçti. İlerleyen dakikalarda rakip kalede net gol pozisyonları bulan Çanakkale Dardanel, son vuruşlarda başarılı olamaz iken, konuk Çatalcaspor 34.dakikada Sezer´in uzun mesafeden çektiği sert ve isabetli şutun Dardanel ağları ile skorda eşitliği sağladı. İlk 45 dakika bu skor ile 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Çanakkale Dardanel ilk yarıda sakatlanan Ufuk Arslan´ın yerine Ufukcan´ı alarak başlarken, Suat savunmanın sağ tarafına, Uğur Parlak ise stoper mevkisine, Ufukcan ise ön liberoya monte edildi. Oyun kontrolünü elinde tutan Çanakkale Dardanel ilerleyen dakikalarda daha çom savunmaya çekilen ve kontrataklar ile etkili olmaya çalışan Çatalcaspor karşısında pozisyon üretmekte zorlandı. Teknik direktör Fatih Uygun, rakibin katı savunmasını aşabilmek için Enzar Enes´in yerine Ahmet Yazar, İlker Sayan´ın yerine ise Batuhan´ı sahaya sürdü.

Savunmada geriye yaslanan konuk Çatalcaspor karşısında etkili ataklar geliştiremeyen Çanakkale Dardanel aradığı galşibyet golünü bulamayınca karşılaşma 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. Bu sonucun ardından puanını 28´e çıkartan Çanakkale Dardanel, lider Kastamonuspor´un İstanbul deplasmanında 3 puan bıraktığı, cumartesi günü ise Niğde Belediyespor ile 24 Erzincanspor´un yenişemediği 17.hafta sonunda puan sıralamasındaki yerini korurken, şampiyonluk yolunda kredisini cömertçe harcamaya devam etti.