Bölgeselde 1 Puan

Bölgeselde 1 Puan

Bölgesel Amatöre Ligde mücadele eden Çanspor kendi saha ve seyircisi önünde Çiftay Yeşilova Gençlik Spor ile 0-0 berabere kalırken Karabiga Belediyespor deplasmanda güçlü rakibi Turgutluspor´a 2-0 mağlup oldu.

H. İbrahim Bodur Stadında oynanan Çanspor, Çiftay Yeşilova Gençlik Spor futbol müsabakası 0-0 berabere bitti. Karşılaşmanın 10. Dakikasında Çanspor´lu Berkcan Ertene Burak Görgülü´ye asist yaptı ve Burak topu ağlarla buluşturdu. Golden önce yan hakem ofsayt kararı vererek, Çanspor taraftarının tepkisine neden oldu. İkinci yarı Çanspor, Çiftay Yeşilova Gençlik Spor üzerinde daha çok baskı kurmasına rağmen topu ağlarla buluşturamadı. Çanspor, Çiftay Yeşilova Gençlik Spor futbol müsabakası 90 dakikanın sonunda golsüz beraberlikle noktalandı.

 

Karabiga deplasmanda mağlup

 

Bölgesel Amatör Ligdeki diğer temsilcimiz Karabiga Belediyespor deplasmanda zorlu Turgutluspor müsabakasına çıktı. Karabiga Belediyespor kalesinde gördüğü 2 gole engel olamayarak sahadan 2-0 mağlup ayrılan taraf oldu. Çanspor bu beraberlik ile puanını 2´ye çıkarırken, Karabiga Belediyespor ise 3 puanda kaldı.