Bölge Turizmine Dev Yatırım

Bölge Turizmine Dev Yatırım

Çanakkaleli Turizmci İşadamı Mehmet Öngen Kuzey Ege ve Güney Marmara´nın nin ilk uluslararası zincir otelini Bölge ve Türk Turizmine kazandırdı

Çanakkale Turizm sektöründe başarılı girişimlerde bulunan turizmci işadamı Mehmet Öngen, ABD merkezli dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Worldwıde  grubunun en yaygın ve saygın bir markası olan Ramada´yı Çanakkale´ye getirdi. RAMADA Resort - Kazdağları & Thermal Otel, kapılarını Bölge, Türk ve Dünya turizmine açtı.

Toplam 72 ülkede 7 bin 800 otel ile  dünya konaklama sektöründe saygın bir lider olma özelliğini devam ettiren Wyndham ile işbirliği çerçevesinde Güre´de inşa edilen RAMADA Resort - Kazdağları & Thermal  Otel kapılarını bölge, ulusal ve uluslararası turizmine açtı. Çanakkaleli başarılı turizmci Mehmet Öngen, Wyndham grubu ile imzalanan franchise anlaşması çerçevesinde, Öngen Turizm Ticaret Limited Şirketi tarafından inşa edilen ve işletilen,  tüm Kuzey Ege Bölgesinin, Balıkesir ve Çanakkale illerinin ilk ve tek yabancı zincir tesisi olan oteli kent ve Türk turizmine kazandırdı.

RAMADA´nın dünyadaki  ilk termal markası

Yatırımı bölgeye kazandıran Öngen Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Av.Mehmet Öngen Otelin, gerek mimarisi gerekse son derece üst düzeydeki teknik özellikleri, olanakları ve dekorasyonu ile, bölgedeki lüks ve kaliteli tesis boşluğunu doldurma iddiası ve gerçeği ile hizmete başladığını söyledi.

RAMADA Resort Kazdağları & Thermal Otel ,  Dağ ? Deniz ? Termal´den oluşan üç turizm ürününün   ?BİR ARADA?   bulunduğu,  dünyadaki tek noktada bulunduğunu belirten,  Kuzey Ege ve Güney Marmara´nın en önemli termal turistik tesisi olacak Ramada Resort Termal Otel ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Öngen Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Av.Mehmet Öngen, bir yabancı zincir markasının, geldiği bölgenin pozitif algısında , o bölgenin sektörel ve bölgesel tanıtımında artı değer katacağının bilinmekte olduğunu belirtti. Öngen ?Bu gerçeğin bilinci ile hedefimiz, tüm çabamızla bu önemli destinasyon  markasını  dünyaya  tanıtmak  olacaktır. Nitekim, çok yakında, 72 ülkede Kazdağları ve Güre isimleri, dünyanın en büyük turizm portallarında dönmeye başlayacak. Normal piyasa koşullarında böyle bir tanıtımın nasıl büyük tutarlara mal olacağını kestirmek zor olmasa gerek. Biz, bölgemizin böylesine etkin tanıtımını yapabilmiş olmaktan son derece gurur ve mutluluk duyuyoruz? dedi.

Av.Mehmet Öngen tesis ile ilgili yaptığı bilgilendirmede ise şunları söyledi:                                            ?Otelimiz, 10.000 m2. Kapalı ve 18.500 m2. Açık alanda hizmet veren, 100 tanesi standart de lux, 19 adet family süit ve iki adet jakuzili exutive süit (kral dairesi) olmak üzere toplamda 400 kişi konaklama kapasitesine sahip, beş yıldızlı bir turizm tesisidir. Ayrıca,  odalarımızın yarısında termal su ve küvet mevcuttur. Tesis, teknolojinin en son yenilikleri ile donatılmıştır. Toplam 3.000 m2. büyüklüğünde, hamam ve saunalar dahil bütün birimleri manzaraya hakim TARÇIN TERMAL SPA´mız, otel misafirlerine olduğu gibi, bölgemizde seçkin hemşerilerimize de üyelik konsepti ile hizmet verecek. Tüm teknik donanımlara sahip 500 kişilik konferans salonu, farklı büyüklüklerde üç tane, tümü manzaraya hakim,  toplam dört adet toplantı salonları ile RAMADA Kazdağları &Thermal,  bölgemizde, gerçek bir kongre oteli açığını kapatma hedefini taşıyor?.