Bizim Parayla Mevkiyle İşimiz Olmadı, Olmayacak

Bizim Parayla Mevkiyle İşimiz Olmadı, Olmayacak

MHP Çanakkale Milletvekili Adayı İ.Kürşat Tuna partili ve seçmenlerine önemli mesajlar veriyor

12 Haziran seçimlerinde ‘İthal Aday' gerekçesine dayandırılan mazeretler öne sürülerek Milletvekili çıkartamayan Çanakkale MHP'de oluşturulan Milletvekilliği Aday listesi parti tabanında olduğu kadar Çanakkale siyasi kamuoyunda da heyecan yarattı.

MHP Çanakkale Milletvekili Adayı İ.Kürşat Tuna seçim çalışmalarını ve ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bir yandan merkez ve ilçelerde çeşitli toplum kesimlerini ziyaret eden Tuna, bir yandan da geniş kitleler ile farklı etkinliklerde bir araya geliyor. Geçtiğimiz hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında aileler ve çocuklar ile bir araya gelen MHP'li genç aday 24-25 Nisan tarihlerinde de Çanakkale Kara Savaşlarının 100.yıldönümü anma törenlerine katılarak şehitlikleri ziyaret etti.

 

Biz rant kapılarına iştahlanmıyoruz”

MHP Çanakkale 1.Sıra Milletvekili Adayı Kürşat Tuna, sosyal medyadan da partililerine ve halka önemli mesajlar veriyor. Tuna sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yayınladığı mesajında bizim şehit olan Atalarımıza minnet borcumuz var” dedi. Tuna şu ifadeleri kullanıyor:

Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkemizi bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz, rant kapısına iştahlanmıyoruz,. Tıpkı bizden önce bu yola hayatını adamış, hayatından, ailesinden, sevdiklerinden vazgeçmiş ömrünü doğruluk yolunda harcamış ülkücüler gibi baş koyduk.

 

Vatanımıza, memleketimize, insanımıza hizmet etmeye geliyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi neferleri; Milletvekili adayları ve onların arkasında milyonlarca ülküdaşı ile çalışıyor. Siz değerli ülküdaşlarımızın destek verip layık görmesiyle başarıya ulaşacağız Allah`ın izniyle.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler, liderimizden çaycımıza kadar Atalarımızın emanet ettiği bayrağı, vatanı layık olduğu zirveye çıkaracağız. Bunun için asla bir gram tereddütsüz birlik ve bütünlük içinde çalışıyoruz.

Bizim parayla mevki ile işimiz olmadı, olmayacak. Bizim bu yolda şehit olan Atalarımıza minnet borcumuz var. Bu amaç uğrunda çalışmalarımıza başlıyoruz