Bir Asırlık Gururu Sahnelediler

Bir Asırlık Gururu Sahnelediler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 103. Yıldönümü faaliyetleri kapsamında, Turgut Reis Ortaokulu öğrenci ve Öğretmenleri tarafından hazırlanan, ?Çanakkale Zaferi? adlı tiyatro büyük beğeni topladı.

Zafer Haftasının en anlamlı etkinliklerden birini gerçekleştiren Turgut Reis Ortaokulu öğrencilerinin sahne aldığı gösteri ÇOMÜ Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonunda izleyiciler ile buluştu. 
Abdülkadir Katra´nın yönetmenliğini yaptığı tiyatro, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Vali Yardımcısı Ali Candan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Fırat, Turgut Reis Ortaokulu Müdürü Şule Yıldızoğlu ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve Çanakkale halkının katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

Turgut Reis Ortaokulu öğrencilerinin olağanüstü başarı ve performans ile sahnelediği ´Çanakkale Zaferi´ tiyatrosunu izleyenler zaman zaman duygu dolu anlar yaşarken, gösteri sonrası başarılı ekibi ayakta alkışladı.

Vali adına etkinliğe katılan Vali Yardımcısı Ali Candan oyun sonunda tüm ekibi tek tek tebrik ederek yönetmen Abdülkadir Katra´ya plaket ve çiçek,  oyunda rol alan öğrencileri temsilen bir öğrenciye çiçek takdim ederken ardından çekilen toplu fotoğraf ile bu anlamlı etkinlik taçlandırıldı.