Biga Tso İle Finansbank Kredi Protokolü İmzaladı

Biga Tso İle Finansbank Kredi Protokolü İmzaladı

Biga TSO ile Finansbank arasında oda üyelerinin bankanın kredi ürünlerinden daha avantajlı koşullarda yararlanmasını sağlamak üzere protokol anlaşması imzalandı.

04 Kasım 2014 tarihinde Biga TSO ile Finansbank arasında Biga TSO`da yapılan kredi protokolü imza törenine Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN, Başkan Yardımcısı Melih AKYIL, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin ŞAHİN ve Gürol GENÇOĞLU ile Genel Sekreter Mustafa MUTLU, Finansbank adına ise Marmara Bölge Müdürü Nadir ORHAN, Biga Şube Müdürü Mertali AVCI, Biga Şubesi İşletme Bankacılığı Yönetmeni Enis ÖZKALEM katıldı.

Finansbank`tan Bigalı işletmelere 10 yıl vadeli kredi...

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile anlaşma imzalayan Finansbank, Bigalı işletmelere 10 yıla varan vadelerde ve düşük faizli transfer kredisi sunacak. Müşterilerine klasik bankacılık hizmetlerinden fazlasını sunan Finansbank, küçük işletmelerin kredi ihtiyaçlarını karşılamak üzere Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile mutabakat anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Finansbank Biga Şubesi, işletmelere 10 yıla varan vadelerde ve düşük faizli transfer kredisi sunacak. Bankacılık sektöründe bir ilke imza atan Finansbank, 10 yıla varan vadelerde, düşük faizli kredi imkanını, en uygun teminat koşulları ile sunacak. Her alanda faaliyet gösteren bütün işletmelere açık olan kredi imkanından yararlanmak isteyenlerin Finansbank Biga Şubesine başvurmaları gerekiyor. Finansbank, sunduğu transfer kredisinin aylık ödemelerini de işletmenin gücüne göre ayarlayarak küçük işletmelerin bütçesini rahatlatmayı amaçlıyor. İşletmeler, transfer kredisinden yararlanarak kısa vadeli faiz döngüsünden kurtularak, uzun vadede tasarruf sağlayabilecek. Gerekli evrakları tamamlayan tüm işletmelerin iki gün içerisinde kredi başvurusuna cevap alabileceklerini belirten Finansbank Biga Şube Müdürü Mertali AVCI, "Bu sayede işletmelerin kredi başvuru sonucunu bekleme derdini ortadan kaldırmak istedik. Sunduğumuz transfer kredisi ile işletmeler işlerini daha verimli yapabilecek. Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde, şahıs firması veya şirket yapısında olan, oda üyesi olan veya olmayan tüm işletmeler bu krediden yararlanabilecek." dedi. Müdür Mertali AVCI, transfer kredisi ile ilgili olarak Finansbank Biga Şubesi`nden de detaylı bilgi alınabileceğini sözlerine ekledi.