Biga Fuarına Otomotiv Damgası

Biga Fuarına Otomotiv Damgası

Biga ilçesinde 4.Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile 9. Ticaret ve Sanayi Festivaline bu yıl otomotiv sektörü damgasını vurdu.

Biga Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilen ve 3 gün açık kalan fuara katılan otomotiv sektörünün öncü firmaları Peugeot Başaranlar, Ford Arslanlar, Hyundai Sönmezler, Renault Saruhan ve Toyota Aydoğan fuara damgasını vuran firmalar oldu. Fuara Santa Fe model aracının tanıtımı ile katılan Hyundai Sönmezler Otomotiv, burada müşterilerine ayrıntılı bilgiler verdi. Katılımcılar tarafından ilgi gören aracın önümüzdeki günlerde şehrin sokaklarında yerini alacağı konuşuldu.

Başaranlar Biga fuarında

Çanakkale’nin otomotiv ve traktör sektöründe en önemli isimlerinden irisi olan Başaranlar Otomotiv ise hem traktör hem de Peugeot standı ile fuara katılanları büyüledi. Son model araçlarını Bigalılar ile buluşturan Başaranlar Otomotiv hazırladığı stant ile de fuarın en konuşulan firması olarak yerini aldı.    

Aydoğan güvencesiyle Toyota

Fuarın bir diğer araç markası olan Toyota ise fuara Aydoğan Otomotiv güvencesiyle katıldı. Birbirinden güzel modellerini fuarda sergileyen Aydoğan Otomotiv fuarın kendileri açısından verimli geçtiğine inandıkların kaydetti.

Arslanlar da fuarda

Çanakkale’nin Ford bayiliğinin yıllardır vazgeçilmezi Arslanlar Otomotivde 4.Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile 9. Ticaret ve Sanayi Festivaline katılım sağlayarak son model araçlarını Bigalılar ile buluşturmanın mutluluğunu yaşarken fuara katılan katılımcılar Ford’un birbirinden güzel araçlarını yakından inceleme fırsatı buldular.