Biga TSO Üyelerine Hitabet Eğitimi

Biga TSO Üyelerine Hitabet Eğitimi

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, kaliteli hizmet ve üretimin kaliteli eğitim alan üyelerle gerçekleşeceği bilinci ile çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda Biga Ticaret ve Sanayi Odası Girişimci Geliştirme Merkezi (GİGEM) bünyesinde organ üyelerine yönel

Biga Ticaret ve Sanayi Odası´nda 10 Mayıs 2018 Perşembe günü gerçekleşen ?İş´te Hitabet? Eğitimi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Hitabet Uzmanı Gökhan Bayram tarafından verildi.

 

Düzenlediği eğitim programları ile üyelerinin gelişimine ve kendini yenilemelerine gerek yönetim, gerek çalışan kadrolarını bilinçlendirme çalışmalarına devam eden Biga Ticaret ve Sanayi Odası, organ üyelerinin kişisel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla düzenlediği konuşma becerileri ve hitabet konferansı oldukça verimli geçti.

 

Görüntüler, bilimsel veriler ve fotoğraflar eşliğinde proaktif olarak yapılan eğitimde, konuşma sanatının incelikleri, etkileme yöntemleri, hitabet taktikleri anlatıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Sakıp Sabancı gibi iş aleminden örnekler sunuldu. Türk, Amerikan ve Avrupalı siyaset adamlarının uyguladığı konuşma teknikleri paylaşıldı. Yaklaşık bir saat süren programda karşılıklı soru-cevap bölümü de yapıldı.

 

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan yaptığı değerlendirmede ?Biga TSO eğitimlerinin, üyelerimizin kendilerini geliştirmeleri ve vizyonlarını genişletmeleri açısından büyük önem teşkil ettiğine inanıyorum. Bugün dünyada ekonomi temelli büyük bir değişim ve dönüşüm söz konusu, tüm bu değişimler ve gelişimlerin temelinde bilinçli üretici, kaliteli ürün ve tüm bunların mümkün kılınması için düzenlenen özgün bilinçlendirme eğitimleri olduğu da bir gerçektir. Bizim eğitim programlarımız üyelerimizin talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarına, sektörlerine yönelik olarak devam edecektir? dedi.