Biga TSO Üyeleri AGROEXPO Fuarını Ziyaret Etti

Biga TSO Üyeleri AGROEXPO Fuarını Ziyaret Etti

Biga Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri İzmir´de açılan Agroexpo Fuarı´na bir günlük inceleme ziyaretinde bulundu.

Bu yıl İzmir´de 13´üncü kez tarım ve hayvancılık sektörünün dev isimlerini buluşturan ?13.Uluslararası Tarım, Sera ve Hayvancılık Furı? (Agroexpo 2018) 01-04 Şubat 2018 tarihlerinde Türkiye´nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir Gaziemir´de 4 gün boyunca sektörün buluşma adresi oldu.

Agroexpo 2018 Fuarı´na Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 03 Şubat 2018 Cumartesi günü 5´nci Meslek Grubu (Tarım, Hayvancılık Ürünleri Toptan ve Perakende Ticareti) üyeleri için bir günlük inceleme gezisi düzenlendi. Biga TSO yönetim kurulu üyeleri Cüneyt Oflaz ve Özgür Yılmaz´ın da katıldığı fuar gezisine Oda üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Yurtiçi ve yurtdışından sektörün önemli firmalarının stantlarının yer aldığı, Türkiye´nin en büyük tarım ve hayvancılık fuarlarından birisi olmaya aday, yeni iş bağlantıları kurabilme fırsatları sunan ve firmaların ürünlerini, üretim teknolojilerini, sunuş yöntemlerini gözlemleme ve faaliyet kıyaslaması yapma imkanı veren fuarda Biga TSO üyeleri sektörle ilgili sergilenen yenilikleri görme ve açılan standları ziyaret etme fırsatı buldu.