Belediyespor Yönetimine Taze Kan

Belediyespor Yönetimine Taze Kan

Çanakkale Belediyespor Olağan Genel Kurulu'nda yönetim değişikliğine gidildi

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Liginde başarılı bir sezon geçiren ve ligi hedeflediği seviyede bitiren Çanakkale Belediyespor'da dün gerçekleşen genel kurulda yönetimde kan değişikliğine gidildi.

 

Çanakkale Belediyespor Olağan Genel Kurulu dün Çanakkale Belediyespor Tesisleri'nde gerçekleşti.

Yönetim Kurulunun ve hesapların ibra edildiği toplantıda seçimlere gidildi. Yönetim ve Denetim Kurulu üyelikleri seçim maddesi ile gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda İsmet Güneşhan tekrar kulüp başkanı olarak seçildi.

 

Çanakkale Belediyespor'u geçtiğimiz sezon 1.ligde kalmasını sağlama başarısını gösteren Yönetim Kurulu'nda Salih Yıldız, Güngör Yıldız ve Bülent Yufka gibi isimler seçimlerde aday olmazken yönetimde vizyonu yüksek ve kulübe her anlamda güç katacak isimlere yer verildi. Yeni Yönetim Kurulu'nda Çanakkale Belediyespor'a sürekli ve etkin destekler sağlayan ve Kulübün Ana Sponsorluğunu üst üste 2 yıldır sürdüren Uysal Marketler Zinciri'nin genç ve başarılı patronu Süleyman Uysal, yine Mobilya sektöründe dünya markası olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen ve Belediyespor'a iki sezondur destek veren Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen gibi önemli isimler katıldı.

 

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Aysun Kavcar Belediyespor Kulubünün ilk bayan yönetim kurulu üyesi olurken, Levent Çetin ve  İbrahim Can Ergün yönetimde yer alan diğer yeni isimler olarak göreve gelmiş oldu. Geçtiğimiz yönetimde görev alan Mustafa Ada yeni yönetim de de göreve devam edecek isim oldu.