Belediyespor´da Yüzler Güldü

Belediyespor´da Yüzler Güldü

Manisa deplasmanında bileklerinin hakları ile kazanan Boğazın Sultanları moral depoladı

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligindeki temsilcimiz Çanakkale Belediyespor´un belki de ligin en zor deplasmanlarından Salihli´den çok önemli bir galibiyet ile dönmesi camiayı sevindirdi. Boğazın Sultanları, İdman Ocağı galibiyetinin ardından arka arkaya aldığı 2 yenilgi ile düşen moral motivasyonu, Salihli Belediyespor galibiyeti ile yeniden düzeltti ve tekrar hedefine odaklandı.

Özdurak ?Zor deplasmandan 3 puan?

Çanakkale Belediyespor´un bu zor deplasmanında aldığı galibiyetten çok sergilediği mücadele teknik heyeti memnun etti. Baş Antrenör Üzeyir Özdurak, ligde her maçın zor olduğunu ancak özellikle Salihli Belediyespor´un fiziki koşullar ve tribün atmosferi açısından her takım için çok daha zor bir etken olduğunu söyledi. Tribünleri dolu ve seyirci baskısının çok yoğun olduğu bir atmosferde kazanılan 3 puanın öneminin altını çizen Özdurak ?oyuncularımı sergiledikleri oyun ve verdikleri mücadeleden dolayı tek tek tebrik ediyorum. Bizlere destek veren yöneticilerimize de ayrıca teşekkür ederim, bizi yalnız bırakmadılar? dedi.

Maç içerisinde zaman zaman zorlandıklarını ancak önceki maçlara oranla daha az hata yaparak setlerdeki kırılma anlarında inisiyatifi ellerine alarak sonuca gittiklerini belirten Üzeyir Özdurak ?Bu maça çok iyi hazırlanmıştık ve galibiyet istiyorduk. Zaman zaman zorlandığımız anlar olsa da özellikle setlerdeki kırılma anlarında oyuna ağırlığımızı koyduk ve takım halinde üst düzeyde mücadele vererek sonuca ulaştık. Alınan galibiyet oldukça değerlidir? dedi.

Aysun Kavcar ?6 puan değerinde bir galibiyet?

Çanakkale Belediyespor Voleybol Şubesi Sorumlusu Aysun Kavcar ise ?Salihli deplasmanının çok zor olacağını biliyorduk. Son 2 hafta galibiyet alabileceğimiz maçları kaybettik. Bu moralimizi bozmuştu ancak önümüze bakmalıydık. Maça her anlamda çok iyi hazırlandık, oyuncularımızı kafa olarak galibiyete inandırdık. Salihli´de maçtan çok dolu tribünlerin seyirci baskısı ön plana çıktı. Maç boyunca çok etkili tezahüratlar yaptılar. Buna rağmen etkili bir mücadele sergileyip maçı kazanan oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Bu galibiyet ile güç ve moral kazandık. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız? dedi.

Güneşhan ?İyi mücadele galibiyet getirdi?

Çanakkale Belediyespor Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan da Salihli´nin gerçekten en zor deplasmanlardan biri olduğunun altını çizdi. Takım olarak bu zorlu maçtan galibiyet istediklerini, zorlansalar da bunu başardıkları için mutlu olduklarını belirten Güneşhan şunları söyledi: ?Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Gerçekten ev sahibi takım seyirci baskısı ile birlikte bize zorlu anlar yaşattı. Biz maçın her anında etkili olmamıza rağmen zaman zaman zorlandık. Ancak sonuca gideceğimiz anlarda oyuna ağırlığımızı koyduk. Oyuncularımız salonda gerekeni yaptılar, iyi mücadele ettiler. Galibiyet çok anlamlı ve değerli?