Belediye Meclisinin Gündeminde Bütçe Vardı

Belediye Meclisinin Gündeminde Bütçe Vardı

Gelibolu Belediye Meclisi´nin meclis salonunda yapılan Ekim ayı olağan toplantısında, 2016-2017 ve 2018 yılına ait taslak bütçe ile ilgili çalışmaların yapılması için Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gelibolu Belediye Meclisi´nin meclis salonunda yapılan Ekim ayı olağan toplantısında onbir gündem maddesi görüşüldü.

Tek oturumla tamamlanan ve Belediye Başkanı Mustafa Özacar´ın İzmir´deki bir toplantıya gitmesi dolayısıyla Meclis Başkan Vekili Mustafa Çoban´ın yönettiği toplantıda, ilk olarak 5393 sayılı belediye kanununun 18/b bendi gereğince 2016-2017-2018 mali yılı bütçe tasarısı ele alındı. Bu gündem maddesi, taslak bütçe ile ilgili çalışmaların yapılması için üyelerin oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. 2016 mali yılında uygulanacak mali tarifelerin belirlenmesi ile ilçedeki taksi duraklarının tüzel kişiliğe kavuşturulması ve ticari taksi durakları yönetmeliğinin önündeki engelleri kaldırılması ile ilgili gündem maddesinin komisyona havale edildiği toplantıda, daha sonra imarla ilgili gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Üç imar maddesi İmar Komisyonunun raporu doğrultusunda kabul edilirken, Küçük Sanayi Sitesi içerisinde belirlenen yeni sokak isimleri üyelerin oy birliğiyle kabul edildi.

Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan ilan reklam ve tabela yönetmeliğinin görüşülerek karar alındığı toplantıda, Kasım ayı toplantısının 06 Kasım Cuma günü saat 15.00´de yapılması kararlaştırıldı.