Belediye Başkanları Yarımada´ya Akın Etti

Belediye Başkanları Yarımada´ya Akın Etti

Anafartalar Zaferi´nin 101. yıldönümü nedeniyle CHP´li Belediye Başkanları adeta Gelibolu Yarımadası´na çıkarma yaparken, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar mevkidaşları ile yakından ilgilendi.

Anafartalar Zaferi´nin 101. yıldönümü nedeniyle Gelibolu Yarımadası´ndaki Eceabat İlçesi´ne bağlı Büyük Anafarta Köyü´nde bu yıl ilk kez düzenlenen program yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Türkiye´nin değişik şehirlerinden gelen binlerce yurttaş zafer coşkusunu yaşarken, CHP´li bir çok belediye de bu organizasyona ciddi destek verdi.

Büyük Anafarta Köyü´nde gerçekleştirilen programın Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile birlikte ev sahipliğini üstlenen Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, törene katılan genel merkez yöneticileri, milletvekilleri ve mevkidaşları ile yakından ilgilendi.

Özacar, Gelibolu Yarımadası´ndaki programa katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak gibi isimlerle biraraya gelerek sıcak bir ev sahipliği gösterdi.

 

Diğer yandan törenlere katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından üzerinde Çanakkale Savaşları şehitlerinin isminin yazılı olduğu Türkiye haritası, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar tarafından da kalpaklı Atatürk plaketi hediye edildi.