Bektaş´tan Merkez İlçe Başkanlığına Ziyaret

Bektaş´tan Merkez İlçe Başkanlığına Ziyaret

AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Fatma Aydoğan Bektaş, AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Bektaş, 24 Haziran´da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri öncesinde başladığı ziyaret turları kapsamında, partisinin merkez ilçe başkanlığında temaslarda bulundu.

Burada Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek tarafından karşılanan Fatma Aydoğan Bektaş, partililerle sohbet etti.

Seçim çalışmaları için çalışmalara başladıklarını ifade eden Bektaş, "Ben Çanakkale´de doğdum, Çanakkale´de büyüdüm, Çanakkale´de okudum, Çanakkale´de evlendim, Çanakkale´ye hizmet etmek içinde şimdi kutlu bir yola çıktım. Bu süreçte sizlerden de destek bekliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın vizyonunu takip ederek ülkemizin kalkınmasına, Çanakkale´mizin gelişmesine katkıda bulunmak ve sizlerin meclisteki temsilcisi olmak üzere bu göreve talibim. Allah bu yolda bizlere güç versin, sizlerin destekleriyle başarılı işlere imza atıp çalışmaya devam etmek istiyorum." dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldırıy Ölçek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bektaş´a aday adaylığını tebrik etti.

Ziyarete merkez ilçe başkanlığı yönetimi ile partililer katıldı.