Bektaş Gençlerle Sahur Yaptı

Bektaş Gençlerle Sahur Yaptı

AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Fatma Aydoğan Bektaş, AK Parti Gelibolu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen sahur programına katıldı.

İlçe merkezindeki Kordon Boyu´nda bulunan bir restoranda düzenlenen sahur programına Bektaş´ın yanı sıra AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı Mehmet Gözütok ile Kadın Kolları Başkanı Zerrin Şakar ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Fatma Aydoğan Bektaş, burada yaptığı konuşmada, mübarek Ramazan ayını birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşadığını söyledi.

"Ramazanın başı bereket, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtulmaktır" diyen Bektaş, "Bizler çıktığımız bu kutlu yolda sizlerle birlikteyiz. Bu mübarek günün sahurunda aynı sofrayı paylaşmaktan son derece mutluyum. Yüce Allah nice ramazanlara ulaşmayı nasip etsin inşallah." dedi.

AK Parti Gelibolu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fırat Doğan Yıldız ise sahura katılanlara teşekkür etti.

Yıldız, "Şükürler olsun bu gecede sahurumuzu yaptık. Bu gece sahur programımıza gelen Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Sayın Fatma Aydoğan Bektaş´a, İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Gözütok´a ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Zerrin Şakar´a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Sahurlarımızın bereket ve huzur getirmesi diliyorum." diye konuştu.