Başkanlık Makamında Anlamlı Buluşma

Başkanlık Makamında Anlamlı Buluşma

Çanakkale'de taraftarların bir arada olduğu tek sivil toplum kuruluşu olan 17 Gençlik Taraftarlar Derneği'nin yaptığı birlik çağrısına Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'dan olumlu yaklaşım geldi.

Çanakkale’nin öz değerlerine sahip çıkılması için yapılan çağrıya kayıtsız kalmayan Gökhan, 17 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Levent Büberci ve yöneticileri ile makamında bir araya geldi.

17 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Levent Büberci’nin çağrısını önemli ve anlamlı bulan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye olarak Çanakkale’yi ilgilendiren, kamuyu ilgilendiren her türlü oluşumu desteklemeye hazır olduklarını belirtti. 17 Gençlik Taraftarlar Derneği’nin kentteki önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu kaydeden Gökhan, karşılıklı dayanışma içerisinde olmak için gerekli hassasiyetin gösterileceğini belirtti.

Buluşmadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren 17 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Levent Büberci de göstermiş olduğu hassasiyet ve duyarlılıktan dolayı Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a teşekkür etti. Derneğin hiçbir siyasi çerçevenin içerisinde olmadığını ve bundan sonra da olmayacağını dile getiren Levent Büberci, Çanakkale’nin öz değerleri ile ilgili siyasetin asla faaliyet alanlarında yer almayacağının altını çizdi. Büberci; “Çanakkale Belediyesi bu kentin kurumudur. Konu Çanakkale ise her türlü kurum, kuruluş ve dinamikler ortak noktada buluşmalıdır. Bizler de bu çizgide üzerimize düşen sorumluluğu hiçbir menfaat gözetmeden yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bu konuda üyelerimiz büyük güçlüklere karşı fedakarca mücadele etmektedir. Çanakkale Belediyesi’nin bu yaklaşımı ve destek sözü bizleri memnun etmiştir” dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da bundan sonraki süreçte kenti temsil edecek faaliyetlerde Çanakkale’ye yakışır çizgide olmak kaydı ile taraftarların yanında olacaklarını ve gerekli destekleri seve seve vermeye hazır olduklarını söyledi. Gökhan, Çanakkale Belediyespor’un da Çanakkale için mücadele ettiğini, 17 Gençlik Taraftarlar Derneği’ni de maçlarda tribünlerde görmek istediklerini ifade etti.