Başkan Özacar Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Özacar Çalışmaları Yerinde İnceledi

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, ilçe genelinde devam eden ve projelendirilen çalışma alanlarında faaliyetleri yerinde görmek ve denetlemek amacıyla teknik personeli ile birlikte teknik inceleme gezisi düzenledi.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, devam eden ve projelendirilen alt yapı ve üst yapı faaliyetlerinin devam ettiği çalışma alanlarında teknik incelemelerde bulundu.

Başkan Özacar, belediyede görevli teknik personelin de hazır bulunduğu katıldığı gezide, il merkezinde sürdürülen çalışma, faaliyet ve projeler yerinde incelenip birim sorumlularından brifing alındı.

Başkan Özacar, teknik inceleme gezisine Yazıcızade Mahallesi´nde Sarmaşıklı Mevkiinde devam eden parke taş çalışmalarıyla başladı. Bölgedeki üst yapı çalışmalarının yüzde 85 oranında bitirildiğini belirten yetkililer, Gazi Sokak ile Şehit Hasan Ayçiçeği Sokak´ın bitiş noktasındaki bordür, tretuvar ve kilitli parke taş yapımının önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanacağını kaydettiler.

Ardından alt yapısı biten ve yeniden dizayn edilen Şehit Hasan Ayçiçek Sokak ile Şehit Hasan Ayçiçek 5. Sokağın kesiştiği alandaki kavşak ve otopark düzenlemesi çalışmasına geçen Başkan Özacar, kilitli parke taş çalışması ile bu bölgeyi ay sonuna kadar halkın hizmetine sunmayı planladıklarını ifade etti.

Başkan Özacar, teknik inceleme gezisi kapsamında Gazi Süleyman Paşa Mahallesi´nde, Belediye, UEDAŞ ve Telekom´un koordineli olarak yürüttüğü teknik alt yapı faaliyetlerinin sürdüğü çalışmaları da yerinde inceledi. Öğretmenler Sokak´ta yeni kanalizasyon ve su hatlarının oluşturulup, boş parseller için altyapı bağlantılarının hazır hale getirildiği çalışmaların planlanan program dahilinde hız kesmeden devam edeceği kaydedildi.

Belediye Başkanı Özacar, son olarak periyodik hale gelen ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan dere ıslah çalışmaları öncesinde Alaeddin Mahallesi´nde bulunan Çokalcı Deresinde yaptığı inceleme ile teknik gezisini tamamladı. Özacar, gezi sonrasında vatandaşlarla birlikte çay içerek çalışmalarla ilgili kendisine sorulan sorulara yanıt verdi.