Barış Özkal´dan Bir Sergi De İstanbul´da

Barış Özkal´dan Bir Sergi De İstanbul´da

Çanakkale´deki kişisel sergisi ilgi ve beğeni gören Özkal, bu kez eserlerini mega kentte sergiledi

Çanakkale´de eşi ile birlikte Eczacılık yapmakta olan ve aynı zamanda kentin önde gelen saygın sivil toplum kuruluşlarından Lions Kulübü üyesi Özhan Özkal´ın annesi Barış Özkal, İstanbul´da kişisel resim sergisi açtı.

Daha önce Çanakkale´de de Başkanlığını Dr.Mustafa Yıldırım´ın yaptığı dönemde Lions Kulübü sponsorluğunda Madam Katy Sanat Evi´nde kişisel bir sergi açan ve eserleri yoğun ilgi ve beğeni alan Barış Özkal bu kez sergi için İstanbul´u seçti. 4 Yıldan bu yana Milli Eğitim Bakanlığına bağlı İstanbul Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ´nin Fenerbahçe Orduevi´nde düzenlediği kursa devam eden Barış Özkal´ın açtığı kişisel sergide birbirinden güzel ve etkileyici yağlı boya tabloları sergileniyor.

İstanbul´da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında açılan bir sergide de eserleri ile yerini alan Barış Özkal´ın karışık temalı yeni sergisinde daha çok köylü kadınlar konu edildi. İlerlemiş yaşına rağmen sanat ile daha çok iç içe olmanın verdiği ilhamı ve sanatçı ruhunu yağlı boya tablolarına yansıtan Barış Özkal´a oğlu Özhan Özkal sürpriz yaptı. Çanakkale´den İstanbul´a habersiz giderek annesinin sergisini ziyaret eden Özhan Özkal´ın sürprizi karşısında mutluluğunu ve heyecanını gizleyemeyen Barış Özkal, anlamlı sergisinin mutluluğunu dostları ile de paylaşmanın sevincini yaşadı.