Barış Kupası Start Aldı

Barış Kupası Start Aldı

Çanakkale Belediyesi tarafından dokuzuncusu düzenlenen turnuvaya biri yabancı 4 takım katılıyor

Çanakkale Belediyesi tarafından Çanakkale Belediyespor´un ev sahipliğinde düzenlenen ve toplam 4 takımın katıldığı özel 9.Barış turnuvası Anafartalar Spor Salonunda oynandı. Turnuvanın ilk gününde iki maç oynandı. 
Turnuvaya Çanakkale Belediyespor, Sarıyer Belediyespor ve Ligin yeni takımı Seramiksan ile Bulgaristan´ın VC Maritza takımları katılıyor. 
Turnuvanın ilk gününün ilk maçı Sarıyer Belediyesi ile Bulgaristan´ın Maritza takımları arasında oynandı. Oldukça çekişmeli ve başa baş mücadele şeklinde geçen ilk seti konuk takım Maritza uzatmalarda 28-26 kazandı. İkinci sette toparlanan Sarıyer Belediyesi farklı öne geçse de konuk takım setin ilerleyen anlarında skor eşitliği yakalayarak öne de geçti. Son anları müthiş çekişme içerisinde geçen seti yine uzatmalarda 28-26 kazanan konuk takım Maritza oldu.  Bulgaristan Şampiyonu VC Maritza karşılaşmanın üçüncü setini uzatmalara bırakmadan 25-22 kazanmasını bildi ve turnuvanın ilk maçında salondan 3-0 galip ayrıldı.
İlk günün ikinci maçında ev sahibi Çanakkale Belediyespor Sultanlar liginin yeni ekibi Seramiksan ile karşı karşıya geldi. İlk kez bir maçta bir araya gelen Boğazın Sultanları bir ara 6 sayı önde götürdüğü seti taktiksel değişiklikler devreye girince 25-21 rakibine verdi. İkinci sette üstünlüğü ele alan Çanakkale Belediyespor ikinci seti 25-22, üçüncü seti 25-21 ve son seti de 25-23 kazanarak maçtan 3-1 galip ayrıldı. Turnuvada bugün de 2 karşılaşma oynanacak.