Aziz Yıldırım´dan Çanakkale çıkarması

Aziz Yıldırım´dan Çanakkale çıkarması

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir dizi ziyaret ve açılış için Biga´ya geldi.

Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şadan Doğan´ın davetlisi olarak Çanakkale´nin Biga ilçesine gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ilk önce DOĞTAŞ üretim tesislerini ziyaret etti.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü´nün 1907 okula 1907 basketbol potası projesi kapsamında Idriskoru köyünde bulunan Ibrahim Aydın İlkokulundaki basketbol potalarının açılışını gerçekleştiren Aziz Yıldırım daha sonra Biga Kaymakamı Mustafa Can ve Biga Belediye Başkanı İsmail Işık´ı makamlarında ziyaret ederek isimlerine özel hazırlanmış formaları hediye etti.
 
Aziz Yıldırım´ın ikinci durağı ise Yeniçiftlik köyü oldu. Yeniçiftlik İlk ve Ortaokulunda Fenerbahçe´nin efsane futbolcularından Selçuk Yula adına hazırlanan okuma salonu  ile  Serkan Acar robotik kodlama atölyesinin  açılışına katılan Aziz Yıldırım daha sonra fidan dikimine katıldı.
 
Biga ziyaretinin son programında Biga Fenerbahçeliler Derneği´ni ziyaret eden Yıldırım, dernek üyeleriyle bir araya gelerek yemek yedi. Yıldırım, Bursa´da gerçekleştirilecek olan programlara katılmak üzere Biga´dan ayrıldı.