Ay Yıldızlı Gurur

Ay Yıldızlı Gurur

Türkiye Bayan Voleybol liginin elde ettiği başarıları ile sempati ve dikkat toplayan takımı Çanakkale Belediyespor, geçtiğimiz sezon ligdeki başarılarını Avrupa klasmanında da sürdürüyor. Boğazın Sultanları bu sezon da kurulan yeni kadrosu ile başarıdan b

Çanakkale Bediyespor geçtiğimiz hafta ev sahipliğini yaptığı Balkan Kupası organizasyonu şampiyon olarak tamamlayıp Avrupa vizesini aldı ve ilk kez katıldığı kupanın sahibi oldu. Boğazın Sultanları elde ettiği bu başarı ile övgü topladı. 3 gün boyunca Anafartalar Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarda üstün başarı sergileyen Çanakkale Belediyespor´un ilk kez taşıdıkları ay yıldızlı atmalı formaları ile şampiyonluğa adını yazdırırken Çanakkaleillere benzersiz bir sevinç yarattı.

Çanakkale Belediyespor´un başarısı voleybol otoriteleri ve voleybol basınında da geniş övgü aldı. Balkan Kupasını müzesine götürerek Avrupa´nın prestijli organizasyonu olan CEV Challenge Cup´ta yoluna devam eden Boğazın Sultanlarının bu başarısı spor basını tarafından da övgü dolu haberler ile yansıtıldı. Yüzlerce internet haber sitesi Balkan Kupası sahibi Çanakkale Belediyespor´dan övgü ile bahsetti. Basılı yayın yapan ulusal gazeteler de Boğazın Sultanların sütunlarında geniş yer verdi.

Çanakkale Belediyespor´da yönetim kuruku, teknik yönetim, Staf kadrosu, oyuncular ve personel de kente bu başarıyı yaşatmanın ve Çanakkale´yi üstün başarı ile temsil etmenin haklı gururunu yaşıyor. Barış ve Boğaziçi kupasında iki kupa ile ayrılan Çanakkale Belediyespor henüz sezonun başında 3´üncü kupasını müzesine götürerek moral kazandı. Boğazın Sultanları şimdi 23 Ekim tarihinde başlayacak Türkiye Sultanlar Ligine hazırlanacak.

3 ayrı hedefe koşacaklar

Çanakkale Belediyespor da rota lig ile birlikte CEV Challenge ve Türkiye Kupasına çevrildi. Boğazın Sultanları 23 Ekim tarihinde start alacak Sultanlar Ligi ile birlikte Aralık ve Ocak aylarında oynanacak CEV Challenge Cup maçları ve de Türkiye Kupasında mücadelelerini sürdürecek.

Özdurak "Oyuncularımı tebrik ediyorum"

Çanakkale Belediyespor Baş Antrenörü Üzeyir Özdurak Balkan Kupasını Çanakkale´ye kazandıran oyuncularını tebrik ettiğini söyledi. Yabancı oyuncularının kadroya geç katıldığını ilk altıda düşündüğü Gözde´nin de sakat olduğuna dikkatleri çeken Özdurak kadroda diğer oyuncularının da eksikliklerini aramadığını ve bunun kendisini memnun ettiğini vurguladı. Özdurak "Bu başarı ne sadece benim, ne teknik ekibin, ne yönetimin ne de oyuncuların değildir. Bize düşen çok çalışmak ve iyi mücadele ile başarılı olmaktır. Ama yönetim kurulumuz da gerçekten bizlere büyük güç ve değer katıyor. Bu da bizi gelecek için motive ediyor ve umutlandırıyor. Ayrıca maçlarımıza gelerek destek veren Çanakkalelilere, her zaman desteğini hissettiren Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan´a çok teşekkür etmek istiyorum. Başarı Çanakkale´ye yakışıyor" dedi.