Avukatların Kalbi Çanakkale´de Atıyor

Avukatların Kalbi Çanakkale´de Atıyor

Çanakkale Barosu, Marmara ve Ege Baro Başkanlarını Çanakkale´de ağırlayacak.

Türkiye´nin ve avukatların sorunlarının konuşulacağı toplantı anılan bölgelerin dışında birçok baro başkanını da Çanakkale´de buluşturacak. Hukuksal konulardaki duyarlılığı, ses getiren etkinlikleri, avukatlara ve kent halkına yönelik çabaları ile takdir toplayan Çanakkale Barosu, büyük bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor. Çanakkale Barosu, 28-29-30 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Marmara ve Ege Genişletilmiş Baro Başkanları Toplantısıyla avukatların kalbini Çanakkale´de attırıyor.

23 BARO BAŞKANI BOZCAADA´DA BULUŞUYOR

Haziran ayının sonunda düzenlenecek toplantı Bozcaada´da gerçekleştirilecek. Toplantıya İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Diyarbakır, Mersin, Muğla, Denizli, Kocaeli, Isparta, Balıkesir, Aydın, Afyonkarahisar, Tekirdağ, Sakarya, Edirne, Manisa, Burdur, Uşak, Bolu, Bilecik ve Yalova Barolarının başkanları katılıyor.

 

TBB BAŞKANI FEYZİOĞLU ÇANAKKALE´YE GELİYOR

 Avukatların kalbinin atacağı ve Türkiye´de hukukun, siyasal ve sosyal gelişmelerin ve avukatlarının sorunlarının tartışılacağı Marmara ve Ege Genişletilmiş Baro Başkanları Toplantısına Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Prof. Dr. Av. Metin Feyzioğlu´nun da katılması bekleniyor. Toplantı her ne kadar Marmara ve Ege Bölgeleri ismini taşısa da bu bölgelerin dışında birçok Baro Başkanı da toplantıda bulunacak.

 

BAŞKAN AV. BÜLENT ŞARLAN: HEYECANLI VE ONURLUYUZ

Marmara ve Ege Genişletilmiş Baro Başkanları Toplantısının 100. Yılda Çanakkale´de düzenlenmesine dikkat çeken Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, bu sayede avukatların sorunlarına çözüm yolları bulma gayretinde olacaklarını aynı zamanda Çanakkale´yi de tanıtmak için fırsat yakaladıklarını belirtti. Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, ?Bozcaada´da gerçekleştirilecek toplantıda Türkiye´deki birçok baro başkanı burada olacaktır. Değerli meslektaşlarımızla savunmanın bugün geldiği durum tartışılacaktır. Toplantının yanı sıra misafirlerimize Çanakkale´nin tarihini ve kültürü tanıtmaya çalışacağız. Baro Başkanlarının 100. Yılda bizimle birlikte olmaları Çanakkale Barosu´nun mensubu değerli meslektaşlarımı ve baromuz yönetimini sevindirmiştir. Çanakkale Barosu olarak böyle bir organizasyonun ev sahibi olduğumuz için heyecanlı ve onurluyuz.? dedi.