Avukatlar Haftası Sona Erdi

Avukatlar Haftası Sona Erdi

Çanakkale Barosu Avukatlar Gününü hafta boyunca düzenlediği etkinlikler ile kutladı.

Toplumsal çalışmalarıyla göz dolduran Çanakkale Barosu, mesleki faaliyetlerde de örnek rolünü bir kez daha perçinledi. Çanakkale Barosu 1 gün olarak kutlanan Avukatlar Günü´nü 9 güne çıkarıp birbirinden farklı 28 etkinlik gerçekleştirerek geçen hafta Çanakkale ve Türkiye gündemine yerleşti.
Çanakkale Barosu geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Avukatlar Günü etkinlikleri kapsamında, Çanakkale´yi ve avukatları etkinliğe doyurdu. Baro bu kapsamda; eğitimler, konferanslar, okullarda meslek tanıtımları, halk bilgilendirmeleri, mesleki ödüllendirmeler, Voleybol ile Masa Tenisi Turnuvaları, 7. Yılına giren Geleneksel Satranç Turnuvası, tiyatro ve buluşmalar başta olmak üzere 28 programı başarıyla gerçekleştirdi. Yapılan programlarla Çanakkale´de adeta bir hukuk haftası yaşandı.
ÇANAKKALE BAROSU TÜRKİYE´DE GELENEĞİ DEĞİŞTİRDİ
Takvimlerde sadece bir gün olarak kutlanan Avukatlar Günü, Çanakkale Barosu´nun yoğun çalışmalarıyla son yıllarda hafta halinde gerçekleşiyor. Çanakkale Barosu, yapılan incelemede, Türkiye ortalaması 3 olan etkinlik sayısının 9 kat daha fazlasını gerçekleştirdi. Gerçekleşen etkinliklerle Çanakkale Barosu´nun, yerel ve ulusal medya ile internet sitelerinde 100´den çok haberle yer aldığı belirlendi. Mesleki ve toplumsal çalışmalar olarak iki bölümde tamamlanan programlarla Baro, Türkiye´nin en çok etkinlik yapan baroları ve örnek meslek kuruluşları arasında yerini aldı. Başarısı ve aktifliğiyle Çanakkale Barosu, Türkiye´nin birçok meslek kuruluşuna da örnek oldu.
 ?ETKİNLİKLERİMİZİ ARTIRARAK DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Konuyla ilgili açıklama yapan Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, ?Herkes İçin Adalet, Adalet İçin Avukat? sloganıyla yaptıklarını ifade ettikleri etkinliklerin başarıyla gerçekleştiğini belirtti. Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan ?Etkinlik anlamında ilk sıralarda olmaktan mutluyuz. Katkı sunan yönetimi kurulumuza, komisyonlarımıza, değerli meslektaşlarımıza, baromuz idari çalışanlarına ve işbirliği yapan kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Çanakkale Barosu önümüzdeki süreçte de etkinliklerini artırarak devam ettirecektir.? dedi