Ateşe Düştük

Ateşe Düştük

Kırmızı Beyazlar 6 puan değerindeki zorlu Bursa deplasmanından eli boş döndü

TFF 3.Lig 2.Grupta bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan Çanakkale Dardanelspor sıralamada 1 puan fark ile 1 sıra gerisindeki Yeşil Bursaspor ile çıktığı kritik karşılaşmada 1-0 mağlup oldu ve ciddi anlamda kan kaybetti.

Teknik Direktör değişikliğinin ardından Derince Belediyespor´u 5-1 mağlup eden ve ardından Yomraspor deplasmanından da 1 puan ile dönen kırmızı beyazlar başa baş mücadele şeklinde geçen karşılaşmada girdiği çok sayıda pozisyonda sonuca gidemedi. İlk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci yarısında rakibine oranla daha iyi oyun sergileyen Çanakkale Dardanel rakip kalede gol aradığı dakikalarda kalesinde ummadığı bir gol gördü. 66.dakikada gelişen Bursa kontratağında önünde bulduğu top ile sol çaprazdan ceza alanına giren Berat, kalesini terkeden Ceyhun´un yanından topu filelere gönderdi. Golden sonra tüm gücü ile rakip kaleye yüklenen Çanakkale Dardanel eşitliği getirecek golü bulamadı ve 90 dakika ev sahibi takımın galibiyeti ile sonuçlandı.

200 civarında taraftarının da destek verdiği Çanakkale Dardanelspor alınan bu yenilgi ile 23 puanda kalıp15.sıraya gerilerken işini zora soktu. Ev sahibi Yeşil Bursaspor ise çok değerli bir 3 puan alarak Çanakkale Dardanelspor´un üzerine çıktı. Geride kalan haftalarda artık ligde kalmak için mücadele verecek Çanakkale Dardanelspor´da sıkıntı ise had safhaya ulaştı.