Atatürk Meydanı Çiçekliğe Dönüştü

Atatürk Meydanı Çiçekliğe Dönüştü

Gelibolu Belediyesi, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ana arterleri adeta botanik bahçesine dönüştürerek, ilçenin doğal görüntüsüne ayrı bir güzellik katmaya devam ediyor.

Gelibolu Belediyesi, yeşil alanları, parkları, kavşakları ve refüjleri mevsime dayanıklı çiçeklerle güzelleştirmeye devam ederken, ayrıca şehrin çeşitli noktalarına çiçeklikler ve şehir peyzajına uyumlu çöp kutuları yerleştirerek adeta görsel şölen yaratıyor.

Belediye Başkanı Mustafa Özacar, ?Şehrin çeşitli noktalarına yerleştirdiğimiz çiçeklikler ve çöp kutuları güzel görüntüler oluşturuyor ve halkımız bu hizmetleri yakından takip ediyor? diyerek, ana arterler başta olmak üzere kentteki park ve yeşil alanlarda farkındalık yaratmaya devam ettiklerini ifade etti.

Peyzaj çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Özacar, ?Ekiplerimiz mevsime dayanıklı çiçekleri çiçekliklere ekerek ilçemizde rengarenk bir görüntü oluşturuyorlar. Ayrıca parklarımızda yer alan çiçekliklerin, fidanların ve yeşil alanlarımızın temizlik, bakım, sulama ve gübreleme faaliyetlerini de düzenli bir şekilde yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızın özellikle refüj ve parklardaki dikim yapılan yeşil alanları ve çiçeklikleri korumaya özen göstermelerini istiyoruz" şeklinde konuştu.