Artık Kaybetme Lüksümüz Yok

Artık Kaybetme Lüksümüz Yok

Puan üretmekte zorlanan Çanakkale Dardanel teknik direktörü Mehmet Özdemir Düzce deplasmanında bireysel ve kademe hatalarından gelen goller ile yenildiklerini söyledi

Çanakkale Dardanel teknik direktörü Mehmet Özdemir, bazı futbolcuların kapasitelerinin çok altında olmasının takım oyununu etkilediğini ve istedikleri sonuçları alamadıklarını, Düzcespor maçında da takımın genel olarak iyi oyun ortaya koymadığını söyledi. Düzcespor´un güçlü bir kadroya sahip olduğunu ancak bunun mazeret olamayacağını belirten Mehmet Özdemir, her türlü önlem ve çalışmaya rağmen bireysel oyuncu ve kademe hatalarından yedikleri gollere karşın, hücumda da çoğalamadıklarını ve gol yollarında pozisyon üretmekte zorlandıklarını vurguladı.

 

Düzcespor maçına kesinlikle puan ve puanlar için çıktıklarını belirten Mehmet Özdemir şunları söyledi: ?Maça iyi hazırlanmıştık. Eksik ve sakatlıkları tam olarak geçmemiş ve sakat sakat oynayan oyuncularımız ile maça çıktık. Formsuz ve istediğimiz düzeyde olmayan oyuncuları da ekleyince elimizdeki kadrodan en iyileri ile sahaya çıktık. Maçın ilk bölümünde rakibimiz iel başa baş mücadele ettik. Amacımız ilk 20 dakika gol yemeden rakibi çözmekti. Ancak maalesef her zaman olduğu gibi bireysel ve kademe hatalarından kaynaklanan bir gol yedik. Golden sonra toparlandık ve rakip kaleye gitmeye başladık. Ancak özellikle gol yollarında çoğalamadık. Beklentimiz olan oyuncularımız maalesef öne çıkamadı ve orta alandan istediğimiz pozisyon üretimini yapamadık. Yine de 2-3 pozisyon bulduk, onda da sonuca gidecek etkiyi sağlayamadık. Duran topları da kötü kullandık. İkinci yarıya daha iyi başlamak istedik. Ev sahibi Düzcespor 1-0´ın avantajını korumak için kapalı savunma anlayışı sergiledi. Rakibimizin katı savunmasını çözecek hücum organizasyonlarını yapamadık ve özelikle ileriye çıkarken çok top kaybı yaptık. Gol için yüklendiğimiz dakikalarda rakip kontratakları savuşturmada zorlandığımız anlar oldu. Ancak ikinci gol tamamen bireysel bir hata ve kaptırılan bir topun sonucunda geldi. İkinci gol oyun disiplininden kopmamıza neden oldu ve maçı kaybettik?

 

İlk yarıda son 3 haftaya girildiğini belirten Mehmet Özdemir bu maçların ikisinin hedef takımlar ile oynayacaklarına dikkatleri çekti. Önümüzdeki Pazar Dersimspor ve son hafta da içeride Pazarspor ile oynayacakları karşılaşmaların kader maçı niteliğini taşıdığını söyleyen Özdemir bu maçları her ne olursa olsun kazanmak zorunda olduklarını vurguladı. Eksikliklerini bildiklerini ve haftayı bu eksiklikler üzerine çalışarak geçireceklerini ifade eden Mehmet Özdemir Dersimspor maçına odaklanacaklarını, bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini kaydetti.