Antalya´da Kemik Sesleri

Antalya´da Kemik Sesleri

Çanakkale Dardanel´de futbolcuların sergilediği hırs ve istek teknik heyeti sevindiriyor

Çanakkale Dardanel ikinci yarı hazırlıklarına Antalya Side´de devam ediyor.  Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak beklenmedik maçlardan kaybedilen puanlar nedeni ile zirve yarışının ilk devresini istediği yerde tamamlamayan kırmızı beyazların Side kampında sergiledikleri hırs ve performans teknik yönetimi umutlandırıyor.

 

Kırmızı-Beyazlı takım ikinci yarı hazırlıklarına yoğun tempoda devam ederken, sakatlarında iyileşmeye başlaması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Çanakkale Dardanel teknik direktör Fatih Uygun nezaretinde günde çift antrenman yaparak ikinci yarıya hazırlanırken son yapılan antrenmanda sürat, teknik oyun ve taktik amaçlı oyun programalrına ağırlık verildi.

 

 Çanakkale Dardanel´de sezonun son haftasında oynanan Batman Petrolspor karşılaşmasında sakatlığı sebebi ile forma giyemeyen Özer Kutlu iyileşip takımla beraber çalışmalara başlarken, sakatlıkları devam eden Suat Bozkurt ve Yusuf Atay ise kondisyoner eşliğinde takımdan ayrı çalışıyor. Kırmızı Beyazlı futbolcuların Side kampında oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlenirken, kamp süresince oynanması planlanan 3 hazırlık karşılaşması ile Antalya kampının verimli sona erdirilmesi hedefleniyor.