Anne Baba Okulu Start Aldı

Anne Baba Okulu Start Aldı

Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu koordinasyonunda, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Çanakkale Belediyesi ve Kepez Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda ebeveyn katıldı.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ve Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Kurul üyeleri, Genel Sekreter Sema Sandal ve çok sayıda ebeveynin yer aldığı bilgilendirme toplantısında Uzm. Psikolog Dr.Serhan Doğan tarafından çocuk gelişiminde doğru bilinen yanlışlar, anne ve babanın çocuk gelişimindeki aktif rolü, kişilik gelişimi, 0-6 ve 6-10 yaş arasındaki çocukların gelişim süreçleri ve dikkat edilmesi gereken kurallar hakkında yaşanmış olaylar örnek gösterilerek detaylı olarak yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi. Yaklaşık iki saat süren bilgilendirme seminerinin ardından, soru cevap kısmına geçilerek ebeveynlerin yaşadıkları sorunlara çözüm önerileri sunuldu.

Açılış konuşmasını yapan Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek; ?Geleceğimiz olan çocukların gelişiminde ebeveynlerimize yol gösterici sosyal sorumluluk projemizi bugün hayata geçirmenin mutluluğunu katılımlarınızla birlikte yaşıyoruz. Bende bir anne bir ebeveyn olarak çocuğumu geleceğe en iyi şekilde hazırlamak istiyorum. Bugünkü Anne-Baba Okulu projemiz bu felsefe ile ortaya çıktı. ÇTSO Yönetim Kurulumuzun destekleri ve Üniversitemiz, Çanakkale Belediyesi ve Kepez Belediyemizin işbirliğine buradan çok teşekkür ediyorum.? diyerek programın ilçelerde devam edeceğini söyledi.

Anne-Baba Okulu Eğitim Semineri 26 Ekim Ezine Belediyesi, 27 Ekim Bayramiç ve Ayvacık, 2 Kasım Yenice, 3 Kasım Çan Belediyelerinin işbirliğinde ilçelerde gerçekleştirilecek.