Anma Töreninde Duygusal Anlar Yaşandı

Anma Töreninde Duygusal Anlar Yaşandı

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, İspanya'daki deniz kazasında ölen Anafartalar İşitme Engelliler Özel Eğitim Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri için düzenlenen anma programına katıldı.

Avrupa Birliği (AB) projesi kapsamında gittikleri İspanya'nın Marbella kentinde elim bir deniz kazasında yaşamlarını yitiren Gelibolu Anafartalar İşitme Engelliler Özel Eğitim Meslek Lisesi

Bilgisayar öğretmeni Ümit Nalbant ile öğrencilerden Şakir Çelik ve Serdar Fidan için okul bahçesinde anma töreni düzenlendi.

Gelibolu Kaymakamı Oktay Çağatay, Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, daire müdürleri, askeri erkan, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı anma programının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Atik Ekin, Hayatlarını kaybeden öğretmenimiz ve çocuklarımız  bilsinler ki sevenleri asla kendilerini unutmayacaktır” dedi.

Bu konuşmadan sonra, Gelibolu Müftülüğü personeli tarafından kuran okundu ve dua edildi. Program sırasında, öğretmen Ümit Nalbant ve öğrenciler Şakir Çelik ile Serkan Fidan için göz yaşları adeta sel oldu.

Anma töreninde gözyaşlarına boğulan  Anafartalar İşitme Engelliler Özel Eğitim  öğrencilerini  Belediye Başkanı Mustafa Özacar, öğrencilere sarılarak teselli etmeye çalıştı. 

Diğer yandan Gelibolu Kaymakamı Oktay Çağatay, 23 Nisan'da ilçede yapılacak tüm şenliklerin iptal edildiğini söyledi.