Amatörler Nefes Kesecek

Amatörler Nefes Kesecek

Çanakkale Süper Amatör kümede ligin 5. Haftasında oynanacak müsabakaların programı açıklandı.

İl Tertip Kurulu hafta sonu oynanacak müsabakaların programını belirlendi. Buna göre geçtiğimiz hafta kendi sahasında Geliboluspor´a 1-0 mağlup olan ve bu hafta yeniden kendi sahasında seyircisinin karşısına çıkacak Bozcaadaspor sahasında geçtiğimiz hafta Yeşil Bayramiçspor´u rahat oyun ve farklı skor ile mağlup eden Kepezspor´u konuk edecek. Cumartesi günü saat 13:30´da 20 Eylül stadında oynanacak müsabakada Bozcaadaspor kötü gidişe dur demek isterken Kepezspor ise Yeşil Bayramiç galibiyetinin ardından ada deplasmanından da puan yada puanlar ile dönmek için mücadele edecek.

 

Arslanca´nin rakibi Bayramiç

Geçtiğimiz hafta cezası nedeniyle Çan´da oynanan karşılaşmada rakibini son dakikalarda bulduğu gol ile 2-1 mağlup eden şampiyonluk yarışından kopmadığını bir kez daha gösteren Arslancaspor kendi saha ver seyircisi önünde Cumartesi günü saat 15:00´de ligdeki kötü gidişine bir türlü son veremeyen Yeşil Bayramiçspor´u konuk edecek. Karşılaşmanın Arslancaspor açısından rahat geçmesi beklenirken Bayramiç´in puan yada puanlar almak için mücadele etmesi beklenecek.

Lider Çanakkale´de 

Süper Amatör kümeye iyi bir başlangıç yapan ve 4´de 4 yaparak liderliğini namağlup olarak sürdüren Bigaspor kendi saha ve seyircisi önünde en yakın rakibi Çanakkalespor´u 2-0 mağlup ederek moral bulduğu haftanın ardından bu hafta Pazar günü saat 13:00´de Barbarosspor´a konuk olacak. Seyir zevki yüksek olması beklenen karşılaşmaya Bigaspor seyircisinin de ilgi göstermesi bekleniyor.

Ada´nın konuğu Lapseki

Geçtiğimiz hafta Ezine deplasmanında bir gol ile 3 puanı alan Adaspor kendi sahasında Barbarosspor´u 2-1 mağlup eden Lapsekispor´u konuk edecek. Pazar günü saat 14:00´de Biga İlyas Bayram Stadında oynanacak karşılaşmada her iki takımında 3 puan için mücadele vereceği 3 puan alan takımın ligde üst sıralara tırmanış göstereceği göz önünde bulunuyor.

Yenice Çanakkale´ye geliyor

Geçtiğimiz hafta sonu Bigaspor mağlubiyeti ile ligde ilk mağlubiyet ile tanışan Çanakkalespor kendi sahasında Pazar günü saat 15:00´de Arslanca mağlubiyeti ile kendi sahasında puan alamayan Yenicespor´u konuk edecek. Çanakkale ve Yenicespor´da geçtiğimiz hafta aldıkları mağlubiyetleri telafi etmek için mücadele edecek olması zevkli bir karşılaşmanın olacağını şimdiden gözler önüne serdi.

Ezine Gelibolu´da

 

Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan çıkış arayan Ezinespor ligin 5. Haftasında deplasmanda Pazar günü saat 15:00´de Mehmetçik Stadında Geliboluspor´a konuk olacak. Bozcaada deplasmanında aldıkları 3 puan ile moral bulan Gelliboluspor´un ligde çıkış arayan Ezinespor ile oynayacağı karşılaşmaya iyi hazırlandığı belirtilirken Ezinespor,´un bu deplasmanda puan yada puanlar alarak ligde moral bulmaya çalışacağına kesin gözüyle bakılıyor.