Amatör Kulüplerden Özacar´a Ortak Ziyaret

Amatör Kulüplerden Özacar´a Ortak Ziyaret

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, ilçeyi Çanakkale 2.Amatör Kümede temsil edecek olan Güneylispor ve Bayırköyspor´un heyetlerini makamında misafir ederek, yeni sezonda başarılar diledi.

İlçedeki amatör spor kulüplerine malzeme ve lojistik anlamda destek olmayı sürdüren Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Gelibolu´yu Çanakkale 2.Amatör Kümede temsil edecek olan Güneylispor ve Bayırköyspor´un heyetlerini makamında misafir ederek, yeni sezonda başarılar diledi. Yeşil-Beyazlı ve Sarı-Lacivertli kulübün yönetici ve futbolcularından oluşan heyetle yerel spor gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Özacar, gençlerin eğitim ve sportif faaliyetlere yöneltilmesinin gerekliliğine vurgu yaptı.

Belediye Başkanı Mustafa Özacar, bölgedeki tüm amatör spor kulüplerine destek olmanın kendilerini de mutlu ettiğini ifade ederek, her iki kulübün ihtiyaçlarının karşılanması noktasında üzerlerine düşen katkıyı sunacaklarını belirtti. Ziyaret sonunda her iki kulüp yetkilileri Belediye Başkanı Özacar´a kendi renklerini taşıyan17 numaralı forma ile atkı hediye ettiler.