Altyapılar Kıyasıya Mücadele Etti

Altyapılar Kıyasıya Mücadele Etti

Çanakkale Zaferi'nin 100'ün yılı ve Süleyman Seba anısına dün Beşiktaşlılar Derneği tarafından futbol turnuvası düzenlendi.

Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı ve Onursal Başkan Süleyman Seba anısına Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Cumartesi günü; Çanakkale Beşiktaş Futbol Okulu, Galatasaray Futbol Okulu, Edremit Beşiktaş Futbol Okulu ve Çanakkalespor Futbol Okulu'u arasında futbol turnuvası düzenlendi.

Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Edremit Beşiktaş Futbol Okulu Antrenörü ve Sahibi Mustafa Çavaş, Böyle bir organizasyon içerisinde bulunduğum için çok mutluyum. Çocuklarımızın kaynaşması açısından çok iyi düşünülmüş bir etkinlik. Süleyman Seba Sezonu ve Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı nedeniyle daha da anlam kazanmış durumda. Bizleri de davet ettikleri için Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği'ne teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Galatasaray Futbol Okulu Sahibi Merter Ortaç ise; Organizasyonu gerçekleştiren Beşiktaşlılar Derneği'ne teşekkür ederiz. Çok güzel bir kaynaşma ortamı oluştu. Çocukların dostluk havasında bu tür organizasyonların içinde bulunması gelecek adına umut verici” dedi.

Çanakkalespor Futbol Okulu Antrenörü Birkan Balcı, Futbol okullarının daha da artmasıyla bu etkinlikler arttı. İnşallah bu tip organizasyonların devamı gelir. Olumlu bir hava da geçen etkinlik çocukların gelişimini de etkiliyor. Bizler de turnuvada bulunmaktan son derece memnunuz”

Beşiktaş Futbol Okulu Antrenörü Çağdaş Menteş, Futbol okulu olarak çocuklara yalnızca antrenman dışında başka neler yapılabilirin örneği bu organizasyon. Havaların iyileşmesiyle etkinlikler yapma olanağımız arttı. Ailelerden de çok iyi geri dönüşler alıyoruz. Devamı olması yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Orhan Dom, 1'inci Geleneksel Beşiktaşlılar Derneği'nin Futbol Turnuvası. 100'üncü yıl ve Süleyman Seba anısına yapılmış olan bir organizasyon. Bu sene ilkini gerçekleştiriyoruz.  Bunu başlangıç ve sonrakinin devamı olarak nitelendiriyoruz.  Şu an 4 futbol takımımız bizimle. Edremit'ten buraya bizi kırmayıp gelen alt yapı okulumuza da çok teşekkür ediyorum. Maneviyatla beraber çocuklarımızın kişilik gelişimlerine de katkı da bulunacağımızı düşünüyorum” dedi. Ayrıca Orhan Dom Beşiktaşlılar Derneği'nin 23 Mayıs'ta Süleyman Demirel Konferans Salonu'nda saat 20.30'da gerçekleştireceği  ‘Spor Ruh Sağlığı ve Kişilik Gelişimi' isimli konferansa davet etti.