Alnının Akıyla 6 Yıl

Alnının Akıyla 6 Yıl

70 ilde 3 yıl Ekonomi, 3 yıl tanıtım medya Başkanlığı yaptı

Çanakkale siyasetinin aktif ismi, Ak Parti merkez karargahının önemli kurmayı Jülide İskenderoğlu, kadın kollarının son kongresinde görevini yeni kadrolara devretti.

Çanakkale Milletvekili olarak parlamentoda görevini sürdüren ve Çanakkale'nin 'gülen yüzü' olarak gönüllerde taht kuran İskenderoğlu, partisinin genel merkezinde de 3 yılı Ekonomi Başkanlığı, 3 yılı da tanıtım ve medya Başkanlığı ile birlikte Marmara 1. Bölge ve Ege koordinatörlüğü görevlerini 6 yıl boyunca başarı ile yürüttü. 

Milletvekilli seçilmeden önce Ankara'da Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen ve 70 ilde partisinin çalışmalarını onbinlerce kilometre yol katederek başarı ile yerine getirerek ülke genelinde kadın siyasetinin güçlü bir neferi olarak tanınan Çanakkale Milletvekili İskenderoğlu, nöbet değişim sürecini sosyal medya hesabından yaptı. İskenderoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi :

"Her güzel işin bir sonu var.Aynı hayatta aldığımız görevlerin bir sonu olduğu gibi.Önemli olan yaptığınız işi hakkıyla,adabıyla yapmak ve yüzünüzün akıyla teslim edebilmiş olmak.
Şükür ki bu sabah öyle bir huzurla uyandım.Dün yapılan Genel Merkez Kadın Kolları Olağan Kongresinde 6 yıldır gururla yaptığım Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyeliği görevimi yepyeni arkadaşlarıma bıraktım.6 yıl dostlar dile kolay.2 dönemdir yaklaşık 70’in üzerinde ilimize çalışmaya,eğitimlere gitmişim.3 yıl Ekonomi Başkanlığı ,3 yıl da Tanıtım Medya Başkanlığı ve aynı zamanda Marmara 1. Bölge ve Ege Koordinatörlüğü görevlerini gerçekleştirdim.Gittiğim her ilde,Genel Merkezde Çanakkale’yi en iyi şekilde temsil ettiğim konusunda gönlüm rahat.Ancak bu dönem Çanakkale Milletvekili olmak ayrı bir sorumluluk benim için.
Çanakkaleli hemşerilerimin vekaletini almış olmak,Mecliste yapılacak yeni yatırımlarda Çanakkale’mizin daha fazla yararlanmasını sağlamak değerli Grup Başkanvekilim ile görevimiz.Bu sebeple Genel Merkez görevimden bu dönem affımı istemek en doğru karar oldu.Sayın Cumhurbaşkanımızın da kararı bu doğrultuda olunca gönül rahatlığı ile görevimi teslim ettim.Şuan biliyorum ki 81 ilde binlerce kapısını çalabileceğim evim,kardeşlerim,AK Partili kocaman bir ailem var.
Biliyorum ki gittiğim,sorumlu olduğum illerde,konularda inandığım değerler için harcadığım ve helal olsun diyeceğim emeğim var.
Birlikte çalıştığım Ablam,yol arkadaşım ,Başkanım demekten ,ekibinde olmaktan onur duyduğum başta Lütfiye Selva Çam olmak üzere tüm MKYK üyesi arkadaşlarıma,Ekonomi ve Tanıtım Medya birimlerinde benimle çalışan başkan yardımcılarıma,teşkilat koordinatörlerime,İl koordinatörü olduğum il Ana Kademe,Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıma ve teşkilatlarımıza,sorumlu olduğum Bölgemde Milletvekili arkadaşlarıma ,Belediye Başkanlarıma ,Tanıtım Medyada çalıştığım Mahir Ünal’a ,ve tüm Başkan yardımcısı arkadaşlarıma ,teşekkür ediyorum.Bir teşekkürüm de ben il il çalışırken kendi ilimde yokluğumu hissettirmemek için Çanakkalemiz için çok çalışan kardeşim Bülent Turan’a.Çanakkale Milletvekili olarak aldığım sorumlulukla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemiz ve hemşerilerimiz için “Durmak yok yola devam...”