Alnından Öpüyoruz

Alnından Öpüyoruz

Çanakkale´nin tekvandodaki gururu Emine Göğebakan 2016´nın il Türkiye Şampiyonluğunu Alanya´da alarak turnuvaya damgasını vurdu

Türkiye Taekwondo Federasyonu´nun 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 26-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Alanya´da yapıldı. Çanakkale´nin kariyerinde Dünya 3´lüğü bulunan yıldızı Emine Göğebakan 2016 yılının ilk Türkiye Şampiyonluğunu elde ettiği turnuvada Çanakkale rüzgarı estirdi.

Alanya Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonasına Türkiye´nin değişik bölgelerinden 70 ilden bin 820 sporcunun katıldığı şampiyonada idareci, antrenör, hakem ve sporcu ve ailelerle birlikte 2 bin kişinin üzerinde katıldı. Yapılan bu önemli organizasyona günde çift antrenman yaparak çok iyi hazırlanan Çanakkaleli sporcular arasında, Emine Göğebakan Türkiye şampiyonu olarak Uluslararası şampiyonalarına katılma hakkı kazandı.

Taekwondo il temsilcisi Hasan Altunışık, Şampiyonaya Çanakkale´den üç sporcuyla katıldıklarını ve şampiyonada favori olduklarını söyledi. Altunışık, Türkiye´nin yıldızı ve Çanakkale´nin gururu 42 kilodaki sporcuları Emine Göğebakan´ın iki maçını nakavt olmak üzere yedi maçı alarak şampiyonaya damgasını vurduğunu kaydetti.  Emine Göğebakan bu önemli başarısı ile Almanya ve Türkiye´de yapılacak olan Uluslararası Şampiyonalarına katılma hakkını kazanmış oldu.