Alkışlar Sultanlara

Alkışlar Sultanlara

Ay yıldızlı armayı alın terleri ile en iyi şekilde giyerek ülkemizi temsil ettiler

CEV Challenge Women Cup 8´li grupta Yunanistan´ın Olympiacos takımı ile eşleşen ve önceki akşam büyük çekişme içerisinde geçen ilk maçtan 3-2 yenik ayrılan Çanakkale Belediyespor lige döndü.
7 Şubat tarihinde Atina´da oynanacak rövanş maçı öncesi ligde 2 önemli maç oynayacak Boğazın Sultanları, pazar günü Sarıyer Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Dün bu maçın hazırlıklarına başlayan Çanakkale Belediyespor Vestel Venüs Sultanlar Liginde ilk devredeki başarıları tekrarlamayı hedefliyor.
Baş Antrenör Üzeyir Özdurak nezaretinde  çalışmalara başlayan Boğazın Sultanları ilk yarıda mağlup ettikleri ezeli rakibi Sarıyer Belediyespor´u mağlup ederek ligin üst bölgesindeki yerini sağlamlaştırmayı istiyor.
Günde 2 antrenman yapan Çanakkale Belediyespor yoğun maç trafiğinin yorgunluğunun yanında, pratik anlamda bu haftaki rakibine oranla avantajlı olduğunu belirten otoriteler Boğazın Sultanlarını maçın favorisi olarak gösteriyor.
Olympiacos  maçında güçlü rakibi karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen müthiş bir geri dönüş yaparak eşitliği yakalayan ancak önde götürdüğü taybrek setini kaybetse de sergilediği oyun ile taraftarlarının ve Çanakkaleli voleybolseverlerin beğenisini kazanan Boğazın Sultanları Sarıyer Belediyesi´nin ardından deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştıktan sonra Olympiacos rövanşı için Atina´ya gidecek.