AKP´den CHP´ye Geçmiş Olsun Ziyareti

AKP´den CHP´ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Artvin´de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun konvoyuna yapılan saldırı için bugün AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ ve yöneticiler CHP İl Başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde demokrasi mitinglerine katılmadıkları için CHP İl Başkanı Nejat Önder ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan´ı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na yazdığı mektupla şikayet eden AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, bugün ise beraberindeki heyetle birlikte CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´na yapılan saldırı sonrasında CHP İl Başkanlığına Geçmiş Olsun ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Karadağ beraberinde partili yöneticileri ile birlikte CHP İl Başkanlığına yaptıkları ziyarette; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na yönelik yapılan saldırıyı kınayarak; ?Ülkemiz ne zaman iktidarıyla muhalefeti ile birlikte olsa, birlikte hareket etse dış güçler hemen bu birlikteliği bozmak için harekete geçiyorlar? dedi.

 

TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ KINIYOR VE LANETLİYORUZ

 

Yeşim Karadağ ziyarette yaptığı konuşmada; ?Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Perşembe günü Artvin ilimizde Ana Muhalefet partisi lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu´na hain bir saldırı girişiminde bulunuldu. Bugün burada bu saldırıyı kınamak ve geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için CHP İl Başkanlığına ziyarette bulunduk. Son dönemlerde çok önemli süreçlerde atlattık ülkemiz adına ve ülkenin her döneminde muhalefet partileri iktidar partileri biraz birlik olduğu zaman hep bu tarz girişimler yaşanmıştır, saldırılar yaşanmıştır. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında gösterilen birlik ve beraberlik ruhu, terör saldırıları sonrası sergilenen birlik ve beraberlik ruhu dış güçleri harekete geçirmiştir. Bizler bu tarz saldırıların asla ve asla olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Bu ülke hepimizin, bu vatan, bu millet hepimizindir. İster iktidar partisi olsun, ister muhalefet partileri olsun bu tarz saldırıların hiç birini anlamlandıramıyor ve kabul etmiyoruz. Bugün buradan Sayın Kılıçdaroğlu´na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, şehitlerimize rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Terörün hiç birini; İŞID, PKK veya FETÖ isimleri ne olursa olsun hiç birini kabul etmiyor hepsini lanetliyoruz? dedi. 

TERÖRÜ SADECE LANETLEMEK YETMİYOR, DESTEĞE HAZIRIZ

 

CHP İl Başkanı Nejat Önder, gerçekleşen ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek; ?15 Temmuz darbesinden sonra gördüğümüz o dur ki; Laik ve Demokratik Cumhuriyete sahip çıkmaktan geçiyor. Siyasi partiler olarak bizler de Laik ve Demokratik ülkenin unsurlarıyız. Dolayısıyla şunları söylemek istiyorum; kimin hangi oyla iktidara geleceğinden öte birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin içinde bulunduğu kaostan kurtuluruz noktasında iktidar partisi ile muhalefet partileri ile yan yana gelmemizden geçiyor. Hepimizin bildiği gibi vatandaşların iç barış ve huzurunu sağlamak bizleri yönetenlerin elinden geçiyor. Bizler biran evvel bu iç barış ve huzurun sağlanması için Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´nun da hükümete açık çek vererek terörün bitirilmesi ve kurutulması adına her türlü yardıma hazırız dediğinden yola çıkarak bizlerde CHP Çanakkale İl yönetimi olarak terörün sonlandırılması adına her türlü desteği vereceğimizi taahhüt ediyoruz. Terörü sadece lanetlemek yetmiyor;  birlik ve beraberlik içerisinde terörü yok etme adına her türlü desteğe hazırız.?

 

DEVLET İÇERİSİNDE BAŞKA TARİKATLARA İZİN VERİLMEMELİDİR

 

?Cemaatçi yapılaşmanın ülkemizi getirdiği durum ortada? değerlendirmesinde bulunan CHP İl Başkanı Nejat Önder sözlerine şöyle son verdi; ?Bundan böyle cemaatçi, tarikatçı yapıların öne çıkmaması adına AK Partili yöneticilere uyarıda bulunmak istiyorum. Aydınlık günler bizim olacak inancındayız ama birlik ve beraberlik içerisinde olursak bu başarılabilir. Evet vatandaşlarımızın duyarlılığı vardı ama ihtilal girişimine katılmayan Atatürkçü subaylarımızı da unutmamamız gerektiğine inanıyorum? dedi.