AKP Tarımı Da Bitirdi!

AKP Tarımı Da Bitirdi!

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale 4. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Vehbi Tayyar, seçim çalışmalarına Yenice ilçesine yaptığı ziyaretle devam etti. Tayyar; Yenice´de tarlada üreticiyle görüştü ve açıkladı?

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale 4. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Vehbi Tayyar, seçim çalışmalarına Yenice ilçesine yaptığı ziyaretle devam etti.

MHP Yenice İlçe Başkanı Recai Ertan, İl Genel Meclis Üyesi Oktay Arslan ve teşkilatla birlikte esnafı dolaşan vatandaşlarla sohbet eden Tayyar, biberin 35 kuruşa kadar düşmesinin ardından biber üreticilerini feryadına kulak veren Tayyar, tarlalara giderek üreticilerle bir araya geldi.

AKP Tarımı Bitirdi, Bırakın Üretmeyi Samanı Bile İthal Eder Olduk

Biber üreticilerin sorunlarını dinleyen MHP´li Tayyar, çözüm noktası olarak ülkenin sağlam kapsamlı gelişmiş bir tarım politikasına ihtiyacı olduğuna dikkat çekti. AKP iktidarı ile birlikte tarım da gerileme yaşandığını üreticiden, tüketiciye her kesin fiyatlardan şikayetçi olduğunu söyleyen Tayyar, ?bu fiyatlar tezgahlara da yansıyor ne alan memnun en satan? dedi.

Çözüm MHP´de

MHP Çanakkale 4. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Vehbi Tayyar, ?Milliyetçi Hareket Partisi olarak çiftçimizi, üreticimizi düşünüyoruz. Bu nedenle çok kapsamlı bir seçim beyannamesi oluşturduk. Tarım ülkemizin kalkınmadaki can damarlarından biri. Bölgemizin zenginliği. Bu amaçla toplumsal refah ve çağdaş hayat şartlarından hak ettiğiniz payı almanızı sağlayacağız. Kaliteli ürün elde edebilmek için tohum, fide ve fidan üretimini geliştireceğiz destekleyeceğiz. Dışa bağımlılığa son vereceğiz. Mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi temel tarımsal girdilerin üzerindeki KDV ve ÖTV´yi kaldıracağız. Mazot 1 Lira 75 kuruş olacak. Sulamada elektrik kullanımından KDV alınmayacak ucuz elektrik sağlanacak. Ürünleriniz için fiyat garantisi verilecek. Biz üretimin artmasını çiftçimizin para kazanmasını emeğinin karşılığını almasını itiyoruz? diyerek 1 kasım seçimleri için destek istedi.