Akhisar Seferberliği

Akhisar Seferberliği

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Çanakkale Dardanel önemli kupa sınavında yalnız kalmayacak

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta mücadele eden ve zirve iddiasını sürdüren Çanakkale Dardanel, lig maratonunun yanı sıra Ziraat Türkiye Kupasında da Çanakkale´yi başarı ile temsil ediyor. Çanakkale temsilcimiz Dardanel, yarın Ziraat Türkiye Kupasının son eleme maçında Süper Ligin aldığı başarılı sonuçları ile dikkatleri üzerinde toplayan Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kırmızı Beyazların kupa sınavı yarın akşam saat 20.30´da başlayacak. Önemli karşılaşma Manisa Atatürk stadında oynanacak.

Taraftarlardan Manisa Seferberliği

Ziraat Türkiye Kupasında birinci turunda Yeşil Bursa´yı eleyen, ikinci turda ise 2.lig takımlarından Tokatspor´u müthiş geri dönüş yaptığı ve futbol kamuoyu gündeminde dikkatleri üzerinde topladığı maçta saf dışı bırakan Çanakkale Dardanel´i, zorlu Akhisar Belediyespor deplasmanında yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar adeta bir seferberlik ilan etti. Kırmızı Beyazları Manisa´da oynanacak gece maçında yalnız bırakmak istemeyen ve tribünlerde destek vermek isteyen 17 Gençlik Taraftarlar Derneğinin haftalardır süren hazırlığı son aşamaya geldi.

Başkan Büberci ?Zor maçların takımıyız?

Çanakkale Dardanel´i hiçbir zaman maçlarda yalnız bırakmayan ve sadece tribünlerde değil dışarıdaki süreçlerde de güçlü gönül bağlarını yaptıkları faaliyet ve etkinliklere yansıtan 17 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Levent Büberci, Çanakkale Dardanel´in tarihinde çok önemli kupa zaferleri bulunduğunu belirterek bu sezon da aynı başarıları yaşamak istediklerini söyledi. Taraftarlar Derneği olarak haftalar önce açıklanan 3.tur Ziraat Kupası maçı için hazırlıklara başladıklarını belirten Dernek Başkanı Levent Büberci, Süper Ligin güçlü takımlarından Akhisar Belediyespor ile oynanacak önemli maça taraftarlar olarak ellerinden gelen desteği sağlamak istediklerini vurguladı. Sadece Çanakkale´de değil ilçelerde de girişimlerde bulunduklarını ve tüm kişi, kurum ve kuruluşları bu önemli maç için desteğe davet ettiklerini belirten Levent Büberci, Manisa´ya olabildiğince fazla taraftar götürmek istediklerini kaydetti.

Valilik ve Belediyelerden destek

17 Gençlik Taraftarlar Derneğinin destek çağrısına olumlu cevaplar veren kişi, kurum ve kuruluşlar, Çanakkale Dardanel´in Akhisar Belediyespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçına kaldırılacak otobüsler ile ilgili taleplerine duyarsız kalmadı. Başta Çanakkale Valiliği olmak üzere, Çanakkale Ak Parti Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Madenciler Derneği (ÇAMAD), Çan, Ezine ve Gelibolu Belediyesi de 17 Gençlik Taraftarlar Derneğinin seferberliğine katkı ve destek sağladı. Bigaspor kulübünün de 1 otobüs kaldıracağı karşılaşma için Çanakkale Belediyesi´nin de yapılan destek talebine bugün olumlu cevap vermesi bekleniyor. Akhisar Belelediyespor karşılaşması için yapılan taleplere duyarsız kalmayan İlçe Belediyeleri, kendi ilçelerinden maça gitmek isteyen taraftarlara otobüs tahsis edecek. Çanakkale Merkezden ise Çanakkale Valiliği, Çanakkale Madenciler Derneği, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan´ın tahsis edeceği otobüslerin yanı sıra bugün olumlu cevap vermesi beklenen ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan´ın onayına sunulan talebin olumlu değerlendirilmesi beklenen Çanakkale Belediyesi´nin tahsis edecekleri otobüsler için planlamaların son aşamaya geldiği belirtiliyor.