AK PARTİ SAHADA

AK PARTİ SAHADA

AK Parti Teşkilatları seçim hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Tüm İlçelerinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘’Mahalle başkanları’’ toplantıları gerçekleştirildi.

Eş zamanlı olarak gerçekleştirdikleri Mahalle Başkanları toplantısında bir araya gelen başkanlar yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

 

“İlçe Koordinatörlerinden Esnaf Ziyaretleri”

Haftalık ilçe yönetim kurulu toplantılarına katılmak üzere ilçelere giden AK Parti İlçe Koordinatörleri de toplantılar öncesi teşkilat üyeleriyle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek çalışmalarda bulundu, sahanın nabzını tuttu.

 

“Yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz”

AK Parti Çanakkale İl Teşkilat Başkanı Devrim Yazıcı başkanlığında İlçe Teşkilat Başkanları toplantısı, AK Parti Lapseki İlçe binasında gerçekleştirildi. Toplantıda 12 İlçe’nin nabzı tutuldu. AK Parti teşkilatları son kontrollerini yapıyor.

Teşkilat çalışmalarına dair açıklamalarda bulunan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas; “AK Parti olarak yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandığımızı bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. Türkiye'nin dört bir yanında milletimizin teveccühüyle, AK Parti olarak ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıma azmimizi sürdürüyoruz.

AK Parti olarak şehrimize daha etkin, verimli ve halkımızın beklentilerine uygun hizmetler sunma kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyuyoruz. Bu süreçte, tüm teşkilatlarımızla birlikte yerel seçimlere güçlü bir hazırlık içerisindeyiz.” ifadelerini kullandı.

 

İl Teşkilat Başkan Yardımcılarının, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanının, İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanının ve İlçe Teşkilat Başkanlarının da katıldığı toplantıda Teşkilat Başkanı Devrim Yazıcı yaptığı açıklamada; “Partimizin tüm teşkilatları olarak yerel seçimlere odaklandık. Yerel yönetimlerde de milletimizin beklentilerini karşılamak, hizmet kalitesini artırmak ve şehirlerimizi daha yaşanabilir kılmak için kararlı bir şekilde çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.