Ak Gençlik Türkiye 3'ncüsü

Ak Gençlik Türkiye 3

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkez tarafından başlatılan üye kampanyası dahilinde Türkiye 3'ncüsü oldu.

AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal: " Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve “Gönül Seferberliği” sloganı ile ülke genelinde tüm teşkilatlarımızın katılımıyla başlayan üye kampanyamızda, AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları olarak çok şükür ki üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. “1 Milyon Üye, 1 Milyon Fidan” anlayışıyla devam ettiğimiz kampanyamızda, 51 kentin İl Gençlik Kolları teşkilatları arasında AK Gençlik Çanakkale olarak Türkiye 3’üncüsü olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bizler, AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, ‘daha güçlü bir gençlik” inancıyla yola çıktık ve yolumuza gün geçtikçe daha da güçlenerek devam ediyoruz. AK Parti Çanakkale Teşkilatları olarak üye kampanyamız başladığı günden itibaren ilimizde 15 bini aşkın vatandaşımızı partimize üye yaparak, AK Ailemizi her geçen gün olduğu gibi daha büyüterek güçlendirdik. Bu süreçte, AK Ailemize katılan ve 15 bini geçen yeni üyelerimizin 5 bini, 18-29 yaş arası gençlerden oluştu.

Pandemi süreci koşulları göz önüne alındığında, normal hayat koşullarına göre çok daha zor olmasına rağmen, AK Parti Çanakkale Gençlik Teşkilatlarımız, maske-mesafe-temizlik kuralları başta olmak üzere tüm pandemi kurallarını azami düzeyde uygulayarak, gece gündüz demeden çalıştı ve 5 bin yeni genç üyemizden 3 binini Kasım ayı içerisinde AK Ailemize kazandırdı. Teşkilatlarımızın gösterdiği bu başarı neticesinde ise 51 şehrin İl Gençlik Kolları Teşkilatları arasında AK Gençlik Çanakkale olarak 3. sıradaki yerimizi aldık.

Üye kampanyası sürecinde var gücüyle çalışan ve bu başarımızın oluşmasında her biri yapı taşı olan Çanakkale AK Gençlik Teşkilatlarımıza, her daim biz gençlerin yanında olan AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan’a, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sayın Jülide İskenderoğlu’na, İl Başkanımız Sayın Naim Makas’a teşekkür ediyorum. Bu süreç ile bir kez daha gördük ki; gençler tüm kara propagandalara, üzerlerinde oluşturulmaya çalışılan tüm sahte algılara yine en güzel cevabı, Liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ve AK Parti’nin yanında yer alarak vermişlerdir. Gençliğin inancı, AK Kadrolar ve Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN’dır.