Ak Partiden Cumhuriyet Başsavcılığına Ziyaret

Ak Partiden Cumhuriyet Başsavcılığına Ziyaret

Adli yıl açılışı sebebiyle AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ Beraberindeki hukukçu yönetim kurulu üyeleri birlikte Cumhuriyet Başsavcı vekili Faik Ersöz´ü makamında ziyaret etti.

Adliye Binasında gerçekleşen ziyarette Konuşan Karadağ Ziyaretin adli yıl açılışı sebebiyle gerçekleştiğini ve yeni adli yılın tüm hukuk camiası için hayırlı olsun temennilerini Cumhuriyet Başsavcı vekili Sn.Faik Ersöz´e ilettiklerini ifade etti.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Karadağ 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından gerçekleştirilen adli vakalar ile ilgili olarak hukukun üstünlüğüne inandıklarını belirterek hukuka ve hukuk devleti ilkelerine güvenlerinin tam olduğunu ifade etti. Hiçbir şekilde hukuka müdahale edilmemesi gerektiğini vurgulayan Karadağ; Yıllardır bu alçak örgüte FETÖ Terör örgütü derken bu örgütün silahları olduğu konusunda sağlam biz zemine dayandırılan bir kanıt bulunmadığını fakat 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen hain ve alçak darbe girişiminde bu Örgütün silahlı terör örgütü olduğunun da  kanıtlandığını ifade etti.