Ak Parti´de Karagöz Şoku

Ak Parti´de Karagöz Şoku

Ak Parti 1 Kasım seçimlerinden bu yana sürekli istifa haberleri ile sarsılırken bir istifa haberi de ilçelerden geldi.

AK Parti Çan ilçe Başkanı Mustafa Karagöz ailesine daha fazla vakit ayırmak istediği gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. İlçe başkanı Karagöz istifası ile ilgili açıklamayı  sosyal medya üzerinden yaptı.  Karagöz yaptığı açıklama da şu ifadeleri kullandı: " 19.02.2006´da Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Olarak Başladığım, Sonrasında 2011´den Bugüne İlçe Başkanı Olarak Devam Ettiğim Görevimden, Aileme ve İşlerime Daha Fazla Vakit Ayırmak Adına Bugün İtibarıyla Affımı İstedim. Bu Süreçte Beraber Çalıştığım İl Başkanlarıma, Milletvekillerime, İlçe Başkanlarıma, Yönetim Kurulu Üyelerime, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıma ve Yönetim Kurullarına, Belediye Başkanlarıma, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerime, Mahalle/Köy Başkanlarımıza ve Yönetim Kurullarına, Teşkilatımızın Her bir Birimine/Şahsına, Bürokratlarımıza ve Güzel Çan´ımızın Güzel İnsanlarına Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum.  Sizlerle Beraber Çalışmaktan ve Sizleri Tanımaktan Büyük Onur Duydum. Bundan Sonrada Her daim Teşkilatımın Emrinde Olacağımı Bilmenizi ve Haklarınızı Helal Etmenizi İstirham Ederim. Allah´a Emanet Olun, Sağlıcakla Kalın. Selam ve Dua ile..." dedi.

KARAGÖZ´E ANLAMLI TEŞEKKÜR

Ak Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ  geçtiğimiz günlerde istifa eden Ak Parti  Çan İlçe Başkanı  Mustafa Karagöz´e emeklerinden dolayı sosyal medya üzerinden yayınladığı  kolaj ile teşekkür etti. Av. Erdener Can´dan sonra göreve getirilen  Ak Parti İl Başkanı  Yeşim Karadağ  uzun yıllardır birlikte çalıştığı Çan İlçe Başkanı  Karagöz´ün istifasından sonra kişisel sosyal medya hesabı  Facebook üzerinden çalıştığı yıllara ait fotoğrafları paylaşarak, Çan İlçe Başkanı  Karagöz´e verdiği emeklerinden dolayı  teşekkür etti. Ak Parti  İl Başkanı  Yeşim Karadağ istifa sonrasında sosyal medya hesabı  üzerinden yaptığı açıklamada;  ?´ 2006 Yılında Çan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak birlikte çalışmaya başladığım ,

2011 Yılından beri Çan İlçe Başkanlığı Görevini başarı ile yürüten Mustafa Karagöz Başkanım ailesi ve işlerine daha fazla zaman ayırmak adına görevinden istifa etmiştir. Şahsım ve partim adına verdiği emeklerden ve partimize katkılarından dolayı başkanımız Mustafa Karagöz´ teşekkürlerimi sunuyorum.´´ dedi.