ADAYLARIMIZIN HEPSİNİN TOPRAKTA TERİ VAR

ADAYLARIMIZIN HEPSİNİN TOPRAKTA TERİ VAR

Vatan Partisi Çanakkale İl Başkanı Av. Binnur Zuhat Yokuş Uzun, yaptığı açıklama ile partisinin Çanakkale Milletvekili Adaylarını tanıttı.

Başkan Yokuş Uzun açıklamasında, Çanakkale'de çiftçi ve ziraatçi adaylarla partilerinin üretim devrimi ve tarım programını anlatarak birebir çalışıyoruz" dedi.

Başkan Yokuş Uzun açıklamasında şunları söyledi ;

"ADAYLARIMIZIN HEPSİNİ TOPRAKTA TERİ VAR"

"Üreticinin korunmasını önceye alan planlı programlı üretim devrimi programımız zaten çiftçinin kendi deneyimleri ile örtüştüğü için büyük ilgi görüyor. Birinci sıra adayımız Musa Uzun tütün tarlasında büyüyen Cumhuriyet çocuğu. Ziraat mühendisi olarak yıllardır Çanakkale çiftçisine hizmet etmiş. Sorunları biliyor,çözümleri biliyor. İkinci sıra adayımız Necati Çinçe de belde belediye başkanlığı yapmış, sorunlara vakıf . Üçüncü sıra adayımız Hüseyin Çakıcı subay olarak emekli olduktan sonra Geyikli'de zeytincilik yapan yörenin insanı. Zeytinin nabzı elinde. Dördüncü sıra adayımız mimar olarak geldiği Ayvacık Kayalar köyünde çiftçilik yapan, ceviz bahçesi yapan Soner Sevindik  Hepsinin toprakta teri var. 

"VATAN PARTİSİ TAM BAĞIMSIZLIĞIN GÜVENCESİDİR"

Partimizin o toprağa verecek çok şeyi var. İnsan iradesi her şeyi değiştirir. Çıkmazları aşırtır Vatan Partisi'nin mecliste olması üreticinin, çiftçinin, gıda güvenliğinin, tam bağımsızlığın güvencesidir. Bu nedenle milletimizden  destek istiyoruz."